A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenkilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Az újfehértóiak vérbeli rangadón lépnek pályára az éllovas Kemecse otthonában Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 19. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Kemecse (1.)–Újfehértó (2.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Az első helyezett játszik a másodikkal. Ez bármilyen bajnokságban kiemelt mérkőzésnek számít, természetesen ennek megfelelően  készülünk. Fizikálisan topon kell lennünk, mentálisan át kell éreznie mindenkinek a helyzet súlyát. Erre a rang-ADÓra még a NAV is kíváncsi lesz!

Piskóti Zsolt: – Először is egy gondolat a múlt heti meccsről: további sok sikert Nyírteleknek és gratulálok kapusuk extra teljesítményéhez! Sajnos újabb két játékos sérült meg súlyosan, de ez bármelyik csapattal előfordulhat, most kell megmutatni milyen fából faragtak bennünket. A bajnokság legerősebb csapatához utazunk, amit egyértelműen bizonyít az is, hogy veretlenül vezetik a bajnokságot. Mi teher nélkül érkezünk erre a meccsre, ami akár jól is elsülhet. Egy dolgunk van, hogy a remélhetőleg szép számú közönséget kiszolgáljuk egy jó iramú és osztályon belül magas színvonalú meccsel.

Tiszalök (15.)–Kótaj (5.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Jó és szoros mérkőzésre számítok. Győzelmi szándékkal fogunk pályára lépni!

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Nem számítok könnyű mérkőzésre, de három pont megszerzéséért utazunk Lökre is.

Vasárnap

Apagy (7.)–Nyírtelek (16.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Itt a lehetőség a javításra! Remélem, akik a múlt hétvégén gyengélkedtek egy kicsit, vasárnapra helyre áll bennük a rend. Természetesen nem vesszük  félvállról a mérkőzést, nem is engedhetjük meg magunknak! Helyzeteink lesznek, csak értékesíteni kell őket, és itthon marad a három pont!

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Megpróbálunk mindent megtenni tisztes a helytállás érdekében.

Nagykálló (8.)–Nyíribrony (3.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Hazai pályán, hazai közönség előtt győzni kell, de ehhez mindenkinek a maximumot kell nyújtania!

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Úgy gondolom, a múlt heti „fiaskó” még időben jött, és a játékosokban tudatosult, hogy ez még mindig kevés! Néhány játékosom kiváló formában futballozik, ha a többiek ebből erőt tudnak meríteni, bárkit képesek vagyunk legyőzni..

Nyírbéltek (14.)–Rakamaz (4.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Azért nem a véletlen műve, hogy egymás után két meccset meg tudtunk nyerni, ősszel az ilyen fellépéseket sorban elbuktuk. A hét végi találkozóval kapcsolatban pedig csak annyit: a jó Rakamaznak is szeretnénk megnehezíteni a dolgát, meglátjuk, ez majd az eredményben mit fog jelenteni.

Veigli Géza, a Rakamaz edzője: – Tiszteletben tartják ellenfelünk tavaszi eredményeit, ennek szellemében készülünk. Az elmúlt vasárnap már volt „valami”, szervezetten, lelkesen futballoztunk, ha a játékunk tovább javul, akkor lehet keresnivalónk.

Kálmánháza (13.) –Levelek (12.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Talán a Levelek most problémákkal küzd, nem úgy szerepel, ahogy az utóbbi időben azt megszokhatta mindenki tőle, de nekünk jelenleg csak magunkkal kell foglalkozni. Egy olyan csapat érkezik hozzánk, amely a tabellán magasabb pozíciót foglal el, mint mi. Így, ha szeretnénk sikeresen venni ezt az akadályt, ugyanolyan alázatos munkát, játékot kell nyújtanunk, mint az elmúlt két fordulóban.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Nem tudok újat mondani, még mindig várjuk a gyógyulást…

Nyírlugos (9.)–Encsencs (10.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – A kállósemjéni fiaskót szeretnénk feledtetni a szurkolókkal.

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Meglátjuk!

Napkor (11.)–Kállósemjén (6.)

Somogyi László, a Napkor edzője: – A hét végén szerintem a csoport egyik „kakukktojásával” játszunk, amely képes megverni bárkit, de hazai pályán megpróbáljuk megállítani őket.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – A Napkor hazai pályán meglepetésekre képes, de mi akkor is győzni megyünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .