Már egyáltalán nem számít rendkívülinek, hogy amennyiben a Tarpa hazai pályán szerepel, a megyei első osztályban péntek este is rendeznek bajnoki mérkőzést. Ezúttal a huszadik forduló nyitányán a Csengert fogadta a beregi együttes.

Péntek estim villanyfényes találkozóra állt fel a tarpai és csengeri csapat Fotó: Varga Valentin

Tiszántúli Takarék megyei I. osztály: 20. forduló

Tarpa–Csenger 1–2 (1–1)

Tarpa, 200 néző, v.: Bíró Cs. Tarpa: Sas I. – Károly J., Törtei T., Szidor S., Stefán L., Illés Gy., Balogh Gy., Djacsenko, Szilágyi N., Nadimov, Madzin (Rácz I.). Edző: Márton István. Csenger: Juhász S. – Katona P. (Stef), Balogh T., Péter Gy., Srjuba (Csorvási Á.), Pankotai I., Mona Á., Orosz F., Margitics L. (Lázin B.), Pálfi I., Osváth S. (Simó Cs.). Edző: Csík Tibor. A vendégcsapat kellemetlen harcmodora nem ízlett a hazaiaknak, amihez megkapták a szükséges segítséget… Gól: Nadimov, illetve Osváth S., Katona P. Kiállítva: Szidor S. (87. perc).

Márton István: – Nyilván meg kell vizsgálni a saját felelősségünket, viszont van valami, ami mellett nem mehetek szó nélkül, akkor sem, ha eltiltanak. Szégyen, amit műveltek velünk, de szerintem mindenki sejti, mire gondolok…

Csík Tibor: – Jó iramú, fordulatos mérkőzésen újabb értékes három pontot szereztünk. Nagyon büszke vagyok a srácokra!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .