Papp János csaknem kitolt az Újfehértóval: a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportban sereghajtó Nyírtelek kapusa fogott, mint a zöld festék – vért izzadt a győzelemért a favorit, a tabella második helyén nyomuló vendégcsapat.

Papp János akár külföldön is kipróbálhatja magát Fotó: tudósítónktól

A huszonnégy éves hálóőr jó néhány bravúr mellett tizenegyes hárításával tette fel koronát vasárnapi teljesítményére. Ráadásul éppen az újfehértói kapuskolléga rúgta a „tizit”, amit mutatós mozdulattal tornázott ki. Az összecsapást végül 2–1-re elbukta a Nyírtelek, a cerberus viszont meglehet, megcsinálta a szerencséjét.

– Nyíregyházán születtem, itt nevelkedtem – taglalta saját történetét Papp János. – A sorsnak nagyon köszönöm, hogy egy igazi legendától, Buús Gyuri bácsitól tanulhattam fiatalon, akit azt hiszem nem kell bemutatni. Később jöttek az idősebb korosztályok, a felnőttcsapatok. Volt szerencsém magam kipróbálni több megyei együttesnél, illetve az NB III-ban is. Mindenhonnan kaptam olyan pluszt, pozitívumot, amit a továbbiakban majd hasznosítani tudok pályafutásom során. Jelenlegi csapatom mellett már több megkeresés is érkezett, többek között Mózer Zsolt segítségével a GrundHungary alapítvány közreműködésével egy spanyolországi és egy angliai próbajátékra adódik a jövőben lehetőség. Köszönöm azoknak, akik hittek, hisznek bennem, akik támogattak, és hálás vagyok a családomnak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .