A ház nem ég, de gyulladásveszélyes a szituáció Mátészalkán. A megyei első osztályú futballcsapatnál pedig nem kívánják megvárni, amíg felcsapnak a lángok.

Tempfli Imre (balról) irányítja továbbra is a mátészalkai csapatot, amely bizonyítani akarja, többre képes Fotó: facebook

A tűzoltómunkát változatlan szakmai stábbal próbálja megoldani a szatmári egylet, ami annyit tesz: töretlen a bizalom Tempfli Imre játékos-edző személye iránt. Más kérdés, hogy a közvetlen riválisok hét végi feltámadása (a Gyulaháza, Csenger páros egyaránt nyert a legutóbbi bajnoki fordulóban…) miatt a Szalka a tizenötödik, vagyis kiesőhelyre zuhant vissza.

Tény, a négy tavaszi fellépésen egy pontot „fogott” az együttes, jóllehet az is igaz, háromszor idegenben szerepelt. Ráadásul szombaton is hasonló lesz a forgatókönyv, az idén ugyancsak beragadt, mindazonáltal a középmezőnyben táborozó Tiszakanyár otthonában kénytelen domborítani a Tempfli-legénység.

– Kedd este megbeszélést tartottunk, több témát érintettünk, a legfontosabb információ pedig az, hogy Tempfli Imre élvezi a bizalmat, az ő irányításával folytatjuk a munkát – közölte Papik Zoltán, mátészalkai szakosztályvezető. – Ugyanakkor próbálunk minél többet segíteni neki, némileg tehermentesíteni. Aláírom, nem könnyű ezen a szinten játékos-edzőként dolgozni, különösen úgy, hogy az ne menjen az egyéni teljesítmény rovására. Meggyőződésünk, hogy a játékoskeret mindenképpen többre képes annál, mint amit a jelenlegi helyezés mutat. De ezt a pályán is bizonyítani kell, ami remélhetőleg már Tiszakanyáron megtörténik.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .