A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenkilencedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A vajai csapat legutóbb alulmaradt Pátrohán, ezúttal felülkerekedne az aktuális hazai meccsen Fotó: tudósítónktól

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 19. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Dombrád (1.)–Pátroha (4.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Hétvégén szomszédvári rangadó lesz a javából! Ősszel nagyon jó mérkőzést játszottunk Pátrohán, most pedig hazai pályán csak a győzelem elfogadható! Remélem, észhez térünk és megteszünk mindent a siker érdekében – korrekt körülmények között!

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Remélhetőleg, a hét végén már minden játékos bevethető lesz! Egy jó csapat otthonába látogatunk, de szeretnénk ponttal, vagy pontokkal hazatérni.

Vasárnap

Gergelyiugornya (6.)–Kék (12.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Ugyanolyan komolyan vesszük a mérkőzést, mint a korábbiakat, egyre viszont próbálunk nagyon vigyázni, mégpedig arra, nehogy úgy járjunk, mint ősszel, amikor az első öt meccset megnyertük, majd zsinórban hatszor nem sikerült győzni. Ezért most is azt kérem a játékosoktól, hogy hasonló alázattal, becsületesen készüljenek, mint eddig, akkor nem lehet gond.

Fabók István, a Kék edzője: – A sors úgy döntött, nem állt mellénk a hétvégén, pedig nagyon sokat tettünk azért, hogy megszerezzük a győzelmet. Még egy kis rutin, a kapu előtt higgadtság és patentul működik minden. Az ugornyai strand korrekt, de mi nem szeretnénk befürödni! Nekem úgy tűnik, mintha egy kis feszkó lenne a mennyei megyei fociban, de üzenem mindenkinek: Don’t woory by happy!

Záhony-Tiszaszentmárton (3.) –Fényeslitke (11.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Elsőssorban mielőbbi felépülést kívánok a sérülést szenvedett csapattársunknak! Nem szoktam a játékvezetőkkel foglalkozni, de úgy érzem, most meg kell említenem, hogy a lekönyökölt és álkapocstörést szenvedett játékost mentő vitte el a pályáról, és a hazai csapat következett szabadrúgással, ami csak egy volt a több említésre méltó, véleményes döntés közül. A hét végi meccs sem mondható éppen könnyűnek, annál is inkább, mivel úgy érzem, mentálisan gödörben van a társaság. Ezen csaj a győzelem tud segíteni. Mindent megtettünk eddig is, és megteszünk most is, hogy három ponttal gazdagodjunk. Nagyon jó játékosok alkotják csapatomat, akikre büszke vagyok, de ezúttal még inkább csapatként kell egymásért küzdenünk, hogy visszataláljunk a siker útjára.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Ezen a mérkőzésen nem mi vagyunk az esélyesek, nincs vesztenivalónk, ezért felszabadult játékot várok a csapattól, mert akkor bármire képesek lehetünk.

Szabolcsveresmart (13.)–Nyírkarász (2.)

Kedves Milán, a Szabolcsveresmart edzője: – Az igazság az, hogy mindenképpen szeretnénk pontot, pontokat szerezni. Tudjuk, hogy a csoport egyik legjobb csapata ellen fogunk játszani, de mindent elkövetünk  a kedvező eredmény elérése érdekében.

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Elkezdődik az idegenbeli mérkőzések sorozata is. Igen nehéz mérkőzésre számítok, mivel a hazaiak jól erősítettek és kellemetlen stílusuk van, de mi akkor is három pont megszerzésének reményében utazunk, elvégre mikor, ha nem most!

Vaja (9.)–Demecser (8.)

Gazdag Attila, a Vaja játékos-edzője: – A múlt héten már látszott rajtunk, hogy akartunk is, szép lassan talán igazi csapattá érünk. Érzésem szerint nemsokára úgy elkapunk valakit, hogy sírva megy haza!

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Idegenbeli mérkőzés következik, ami nem ígérkezik könnyűnek, ráadásul Vaján mindenki megizzad. Remélem, nem a múlt héten látott arcunkat fogjuk mutatni, sokkal szervezettebben, alázatosabban kell futballoznunk annak érdekében, hogy pontot, pontokat tudjunk elhozni.

Ramocsaháza (14.)–Őr (5.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Az elmúlt hétvégi produkciónk borzalmasra sikeredett. Ilyen hozzáállással a grundon sem játszhatnánk még akkor sem, ha a mienk lenne a labda. Remélem ezen változtatni fogunk. Ideje elkezdeni a szezont mert beragadtunk – nem kicsit. Felesleges nagy szavakkal dobálózni, ideje hogy, a tettek önmagukért beszéljenek!

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Ha a fiúk úgy állnak ehhez a feladathoz is, mint az előző három tavaszi fordulóhoz, ebben az esetben, nem lenézve az ellenfelet, ezt a meccset is behúzhatjuk.

Nyírmada (15.)–Berencs FC (16.)

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – Ha a hétvégén lesz tizenegy olyan játékos, aki még tenni akar a nyírmadai labdarúgásért, akkor bármi lehet. Ha nem, akkor…?

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Azt szokták mondani, ez egy hatpontos meccs, ugyanakkor ezért is csak hármat adnak. A Nyírmadának a múltja miatt nem itt lenne a helye, de mi erre nem lehetünk tekintettel, céljaink elérése érdekében győzni akarunk.

Ajak (10.)–Ladányi TC (7.)

Barati István, az Ajak edzője: – Ismét hazai pályán játszunk, ami jó lehetőség a javításra, mert az előző fellépést elvesztettük, bár a hajrában megvoltak a lehetőségeink az egyenlítésre. Abban viszont biztos vagyok, hogy ebből a vereségből sokat tanulhatunk.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Az utóbbi két mérkőzésen sikerült eredményesen szerepelni, de a hazai csapat biztos tagja a középmezőnynek, ha mindenki harcra fogható, akkor bárkinek feladhatja a leckét. Nekünk legalább úgy kell játszanunk, mint az elmúlt hétvégén az első félidőben, csak a helyzeteket jobban kell kihasználni, így lehetünk „pontosak” Ajakon.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .