A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenkilencedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A nábrádi csapat legutóbb i sikerével még saját edzőjének is kellemes meglepetést szerzett – jöhet a jó folytatás! Fotó: tudósítónktól

 

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 19. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Nyírcsaholy (12.)–Kocsord (13.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Hazai pályán mindenképpen a három pont megszerzése az elvárás a csapattól. Bízom a játékosokban és abban, hogy aki pályára lép, maximálisan áll hozzá a mérkőzéshez, mindent meg fog tenni a siker érdekében. Mert már igazán megérdemli a vezetőség, miként a szurkolók, hogy örömet szerezzünk nekik.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Egyszerűen nem tudok már mit mondani… Elmegyünk, ott leszünk a szomszédvári rangadón, amelyen remélem, pontot tudunk szerezni.

Csengersima (7.)–Nyírmeggyes (1.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A nyírmeggyesi csapatnak több vesztenivalója van, mint nekünk ezen a mérkőzésen. Ugyanakkor hazai pályán mégsem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy ne tartsuk itthon a három pontot!

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nem lesz egy rossz meccs! Csengersimában mindenkinek nehéz a feladata, mi is tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, de remélem, a fiúk átérzik a meccs súlyát, és „pontosan” tudunk hazajönni.

Nábrád (8.)–Kölcse (4.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de jó lenne, ha a lendület nem törne meg, biztos vagyok benne, hogy ennek érdekében a csapat mindent meg fog tenni!

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Pontokért megyünk! Kemény ütközetre számítok, de remélem, a fiúk odateszik magukat.

Tisztaberek (5.)–Szatmárcseke (9.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A szombati meccsre valahogy összekaparom a csapatot, amelyet sérülések és eltiltások tizedelnek. Ettől függetlenül szeretnénk folytatni győzelmi szériánkat. Ugyanakkor remélem, ellenfelünk erre a meccsre is átmenti múlt heti formáját…

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, a hét végén már valamivel többen leszünk, egyben nagyon szeretném, ha megismétlődne az egy évvel ezelőtti eredmény! Megpróbálunk tizenkilencre lapot húzni!

Beregdaróc (11.)–Hodász (14.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Nagyon komolyan előreléptünk a helyzetkidolgozás terén, legutóbbi meccsen már sorban alakítottuk ki a jobbnál jobb lehetőségeket. A következő meccsen pedig az a cél, hogy ezeket az ellenfél kapuja előtt csináljuk meg! Ha ezt az apró változtatást sikerül végrehajtani, akkor nyerhetünk.

Pálfi József, a Hodász edzője: – Jön a bűvös szombat, varázslattal érne fel, ha a csapat létszámban is meglenne… Az eredmény tőlünk független, az ellenfélnek kell magát alulmúlnia, hogy mi nyerjünk.

Jánkmajtis (2.)–Milota (10.)

Della Sándor, a Jánkmajtis megbízott edzője: – Minden meccsen győzelemre játszunk, megpróbáljuk érvényesíteni a papírformát.

Elek László, a Milota edzője: – Jelenleg nem egy súlycsoportban van a két csapat, ráadásul a csapatkapitányunk, illetve az egyik legjobb játékosunk hiányozni fog eltiltás miatt a mérkőzésről. Arra jó lesz ez a meccs, hogy akik eddig kevesebb játéklehetőséghez jutottak a hétvégén bizonyíthatnak. Megpróbálunk minél szorosabb eredményt elérni, különösebb teher és kritizálás nélkül.

Vasárnap

Terem (15.)–Vámosoroszi (3.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Mit várhatnék ettől a meccstől, bízom a tisztes helytállásban.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Mindenképpen győzni szeretnénk, ott folytatni, ahol a múlt héten abbahagytuk.

Szabadnapos: Nagydobos.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .