A Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata folytatta szárnyalását a rájátszásban – ezúttal Veszprémben diadalmaskodott.

A nyírgyulai Pallai Gábor kivédte a hazaiak szemét Fotó: facebook/veszpremfutsal

Holott a bakonyi katlanba nem nyerni járnak a vendégtársulatok, és nyilván az sem a véletlen műve, hogy a házigazda a második helyen zárta az alapszakaszt. Eme tény ismeretében különösen nagy alakításnak számít a nyírségi egylet győzelme, plánre, hogy hátrányból fordított a második félidőben. Ekképpen a Lovas-legénység veretlenül, három győzelemmel és egy döntetlennel zárta az első kört, márpedig az ellenfelek ismeretében erre kevesen fogadtak volna.

NB I.: rájátszás, B. csoport, az 5. fordulóból előrehozott mérkőzés

Veszprém–Nyírgyulaj KSE 1–2 (1–0)

Veszprém, 550 néző, v.: Zimonyi B., Kiss G.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Vlasovics, Siska G., Fekete V., Sánta J. Csere: Opre R. (kapus), Lovas N., Klusin, Tóth B., Nagy B., Kántor T., Sándor B., Orosz D., Vass O. Játékos-edző: Lovas Norbert.

Gól: Bemcsik Á., illetve Bencsik R. (öngól), Nagy B.

Lovas Norbert: – A hit és a szív diadala volt! Nagyon jól játszottunk, csapatként múltuk felül a Veszprémet, amiért hatalmas gratuláció jár a fiúknak.

Az állás: 1. Nyírgyulaj 12 pont, 2. Veszprém 9, 3. Haladás 8, 4. Aramis 3, 5. BME-BT FC 1. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján bónuszpontokat hoztak magukkal.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .