Az NB III. Keleti csoport tizenkilencedik fordulójában a Sényő-Carnifex, miként a Nyírbátor is idegenben próbált domborítani.

A Sényő a DEAC otthonában lépett pályára Fotó: tudósítónktól

A tabellán nyolcadik Sényő a hatodik Debreceni EAC otthonában lépett pályára, amely legutóbb éppen a Nyírbátort „kapta el”. A vendégek birtokolták többet a labdát az első félidőben, mindazonáltal egy szerencsés góllal mindjárt a találkozó elején a házigazda szerzett vezetést. A szabolcsiak a folytatásban sem tudtak újítani, sőt tovább hízott a különbség,

Mindeközben a Nyírbátor kőkemény bevetést teljesített: a feljutást harcoló, második helyen nyomuló Szolnok katlanjában mutatta meg magát. A látogatók kihagyott helyzetével indult a találkozó, amire hamar érkezett a „büntetés”: szó szerint, mert előbb akcióból, majd 11-esből talált be a Tisza-parti legénység, jelentős előnyt kicsikarva a szünetig. Ami döntőnek bizonyult, a bátoriak hit nélküli bátortalan játékának vereség lett a következménye.

NB III.: Keleti csoport, 19. forduló

DEAC–Sényő-Carnifex 4–1 (1–0)

Debrecen, 300 néző, v.: Horváth M.  Sényő: Gagyi S. – Bodó G., Klepács K., Kristófi S., Lakatos L., Phrakonkham (Lakatos B.), Fabu M., Kapacina K., Barcsay M. (Lizák B., Bernáth M.), Kapacina V., Márton A. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Kristófi S.

Imrő László: – A szervezetten és fegyelmezetten játszó hazai csapattal nem tudtunk mit kezdeni, holott jól kezdtük a mérkőzést. De amilyen jól kezdtük olyan rosszul folytattuk. A kapott góljaink pedig kissé komikusra sikeredtek. Gratulálunk a hazai csapatnak.

Szolnok–Nyírbátor 3–0 (2–0)

Szolnok, 300 néző, v.: Kulcsár J. Nyírbátor: Vasas G. – Szegedi B., Sárosi M. (Vámos M.), Müller Zs. (Urbán B.), Tóth M., Katona Gy., Pálinkás G. (Bagi Á.), Benkő B., Boros D., Fenyőfalvi Cs., Terdik Zs. Edző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Simon 2 (mindkettőt 11-esből), Annus.

Szilágyi Krisztián: – A mai mérkőzésen rengeteg hibával, hitehagyottan játszottunk, amit a bajnokesélyes hazaiak kíméletlenül kihasználtak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .