Sajátságosan telt a nemzeti ünnep délelőttje a szabolcs-szatmár-beregi labdarúgó-játékvezetőknek.

A játékvezetők több kategóriában, különböző szintidőket teljesítettek Fotó: szabolcsjb.hu

A leveleki frissítő kurzuson kitöltötték a szellemi tesztet és részt vettek az elméleti oktatáson a szabolcs-szatmár-beregi focibírók, majd azzal búcsúztak, hogy abban a létszámban legközelebb március közepén találkoznakl a fizikai felmérőn. Erre a legjobb alkalom a március 15-i munkaszüneti nap kínálkozott: a hétvégi forduló előtt pénteken reggel nyolckor kezdődött a program a városi stadionban. Az MLSZ JB részéről Vad II István profi játékvezető felügyelte a tesztet (azóta kiderült: ő fújja a sípot a Puskás Akadémia-MTK találkozón). A nyíregyházi futással párhuzamosan a hajdú-bihariak is felhúzták a nyúlcipőt, oda Karakó Ferencet delegálták (őt a Groupama Arénába szólítja a küldés: a Haladás lesz a Fradi vendége).

A fegyelmezett játékvezetők több kategóriában, különböző szintidőket teljesítettek. Mindössze négyen nem tudták lefutni a távot, nekik pótteszten kell majd kitenniük magukért. A keret 97 százaléka készülhet a hétvégi fordulóra, ahol a sikeres felmérő tudatában bizonyíthatnak. (szabolcsjb.hu)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .