A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizennyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A fehér mezes nyíribronyi csapat szomszédvári rangadót vív az Apagy ellen Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 18. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Tiszalök (15.)–Kemecse (1.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – A labdarúgásban bármi megtörténhet, akár ezen a mérkőzésen is. A csapatunknál a legnagyobb baj az, hogy ebben egyelőre csak én hiszek. Ha ez szombatra változni fog, akkor tényleg bármi megtörténhet. Ha nem, akkor sajnos papírforma…

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Legutóbb, mikor Tiszalökön jártam, annyira fent volt a Tisza, hogy érte a víz a csónak alját. Viccet félre téve, a tabellán elfoglalt helyezésektől függetlenítve utazunk Tiszalökre. Minden mérkőzést a legkomolyabban veszünk, most sem lesz másként.

Vasárnap

Kótaj (5.)–Napkor (11.)

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – A tavaszi szezon első hazai mérkőzésén csak a győzelem elfogadható eredmény számomra.

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Idegenben játszunk egy erős Kótajjal, de csapatunk képes rá, hogy meglepetést szerezzen.

Kállósemjén (7.)–Nyírlugos (9.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – A múlt heti teljesítményünket nem lesz nehéz felülmúlni, viszont szükség lesz rá, mert a Lugost jó csapatnak tartom.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – A sok sérülés miatt a tisztességes helytállásban bízunk a fiúkkal, azért a pontszerzésről nem mondtunk le.

(A mérkőzést Biriben rendezik)

Kálmánháza (13.)–Encsencs (10.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Valljuk be őszintén, csúnya pofonba szaladtunk bele ősszel az Encsencs otthonában. Olyan buta hibákat követtünk el, amik jelentős előnybe hozta már a mérkőzás elején is az egyebként is nagy kedvvel játszó hazaiakat. Szóval van miért törlesztenünk! A múlt hétvégi pontszerzés és szervezett játék remélhetőleg megadja az önbizalmat a csapatnak, hogy vasárnap hazai környezetben visszavágjunk ellenfelünknek!

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Meglátjuk, „egyenes” körülmények között mire leszünk képesek… Szeretnénk mindent megtenni, amit tőlünk telik.

Levelek (12.)–Nyírbéltek (14.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Ettől már csak jobb jöhet! Hazai pályán megteszünk mindent, amit jelenleg tudunk, megjegyzem, még hibázni sem nagyon tudok az összeállításban…

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A két tavaszi fordulóban történtekből kiindulva akár még meglepetést is szerezhetünk, feltéve, ha összeáll a játékunk. Ráadásul nekünk minden pontra szükségünk van, ehhez valamennyi esélyt meg kell ragadni, talán ezúttal lehet keresnivalónk.

Rakamaz (4.)–Nagykálló (8.)

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Bízom benne, hogy vasárnapra kiegyenesedünk, és végre az elképzelésünk szerint tudunk összeállni. A támadójátékot tekintve feltétlenül javulni kell, ugyanez igaz a védekezésre is, ettől függetlenül hazai pályán csak a győzelem lehet a cél.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Folytatni szeretnénk, amit elkezdtünk. Nehéz mérkőzés vár ránk, de bízom a csapatban.

Nyíribrony (3.)–Apagy (6.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de ígérhetem, hogy győzelemre fogunk játszani, hiszen vesztenivalónk még mindig nincs!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Ismét egy nehéz mérkőzés vár ránk, ráadásul idegenben, ahol mindenki megszenved, hogy pontot, pontokat raboljon. Mint mondtam, sorsolásunk nem egyszerű, de ha jól vesszük az akadályokat ez a végen jól sülhet el! Természetesen nem feltartott kezekkel érkezünk, a három pont megszerzése a cél!

Nyírtelek (16.)–Újfehértó (2.)

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Sajnos, a sorsolásunk kőkemény, szerintem a legnehezebb az egész mezőnyt tekintve, az idény elején zsinórban az élcsapatokkal találkozunk. Ettől függetlenül nem adjuk fel, megpróbáljuk megnehezíteni az esélyesebb ellenfél dolgát. Hogy ez mire lesz elég, meglátjuk…

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A heti munkánkat beárnyékolja Sziget Viktor súlyos sérülése, akit szerdán már meg is műtöttek. Az eddig lejátszott két bajnoki mérkőzésen valóban szerencsésnek mondható találatokkal gyűjtöttük be a három pontot, de úgy gondolom, mindkét meccsen teljesen megérdemelten, mivel kapusunknak ezen a két meccsen egy komolyabb védése volt. Ugyanakkor, ha a helyzetkihasználásunk feljavul az megkönnyítené a dolgunkat. A Nyírtelek ellen sem számítok könnyű mérkőzésre tudjuk jól, minden pontért meg kell küzdeni.

(A mérkőzést Nyírpazonyban rendezik)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .