Szerzett már bajnoki címet, nem is egyet, mindezt az ibrányi csapat tagjaként zsebelte be Kiss Tamás. Most „egyéniben” is a csúcsra ért: őt választották az elmúlt év legjobb megyei labdarúgójának!

Kiss Tamás menyasszonyával együtt örült a legjobb játékos díjnak Fotó: tudósítónktól

Ráadásul a harmincegy esztendős támadó az „eredményhirdetéskor” ünnepelte névnapját (március 7.), így számára igazán klasszul festett az egyébként is jeles dátum. Már csak egy dolog hiányzik, hogy valóban felejthetetlen legyen a szezon, amiért azonban alaposan meg kell dolgozni – Ibrányban ugyanis az aranyat célozták meg a bajnokság végére.

– Meglepődtem, amikor értesítettek, hogy jelenésem lesz a díjátadón, egyben óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy rám esett a választás – nyomatékosította Kiss Tamás. –  Egyébként is azt vallom, ha csak egy zsíroskenyér tornán megválasztanak a legjobbnak, az is meg kell becsülni, ez pedig tényleg örök élmény marad! Voltam gólkirály, teremtornákon megkaptam a legjobb játékos címet, de ez mégis csak más, sokkal nagyobb elismerés. Ami még inkább arra sarkal, hogy ne dőljek hátra, odategyem magam a folytatásban is.

Kiss Tamás van olyan profi, hogy ne feledkezzen el ibrányi társairól, akik nélkül mindez aligha valósulhatott volna meg.

–  Természetesen nem csupán az én sikerem a díj, az egész csapat érdeme! Emellett többször szóba került egymás közti beszélgetések során az öltözőben, hogy a megfelelő háttér nélkül nehéz eredményesen futballozni. Nekem is gyakran eszembe jut, a családom és a menyasszonyom mekkora áldozatot hoz, hogy a játékra tudjak koncentrálni. Már csak azért, mert van feladatunk, ebben az évben szeretnénk egy még nagyobb sikert elérni, az pedig már abszolút közös munka eredménye lenne…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .