A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenkilencedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén, illetve pénteken.

A legutóbbi fordulóban rendezett Balkány–Ibrány meccs után a hazai nézők nem füstölöghettek az eredmény miatt Fotó: tudósítónktól

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 19. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Csenger (14.)–Nagyhalász (2.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Szervezettebbnek, taktikusabbnak és lelkesebbnek kell lennünk a Nagyhalász elleni mérkőzésen!

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Vannak problémáink rendesen, amit csak magunknak köszönhetünk. De biztos vagyok abban, hogy aki pályára lép motivált lesz. Nyerni szeretnénk, amit biztos nem adnak majd könnyen.

Nyírgyulaj (3.)–Kisvárda Master Good II. (11.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nehéz a Kisvárdából felkészülni, hiszen nem tudni, kik lesznek a „visszajátszók”, ennek ellenére a győzelem reményében lépünk pályára, ennek érdekében jobb teljesítményt kell nyújtanunk, mint az elmúlt fordulóban.

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – A harmadik helyezett otthonába látogatunk, amely nagyon stabil csapatot alkot, de az őszi meccsből okulva felkészülten várjuk ezt a bajnokit, és bízunk benne, hogy eredményesek lehetünk.

Vásárosnamény (9.)–Tiszakanyár (7.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – A tavaszi első hazai mérkőzésünkön az ősz meglepetéscsapatát fogadjuk. Hatpontos találkozó, amelyen, ha olyan teljesítményt nyújtunk, amit elvárnak tőlünk, annak győzelem lesz a jutalma.

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Az elmúlt hétvégén valószínűleg nem egy mérkőzést láttunk az ellenfél edzőjével, de lelke rajta, amit mondott. Ettől függetlenül „már” volt egy jónak mondható fél óránk szombaton. Ha így folytatjuk talán április végére már egy jó meccsünk is lesz, de bízom benne, hogy az első tavaszi győzelmünkre azért nem kell addig várni.

Baktalórántháza (12.) –Mátészalkai MTK (13.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – A legutóbbi meccsen vesztett állásból képes volt felállni a csapat, ami a tartását mutatja, remélem, még rá tudunk tenni egy lapáttal és megszerezzük a három pontot.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Nem mondok újat azzal, hogy rendkívül nehéz mérkőzésre számítunk. Nagyon örülnék neki, ha rossz játékkal, csúnya meccsen csak végre megszereznénk a három pontot, minthogy szép játékkal üres kézzel térjünk haza.

Vasárnap

Ibrány (6.)–Tiszavasvári (16.)

Madalina György, az Ibrány edzője: – Remélem, a hét végén nálunk is megkezdődik a bajnokság, az nem lehet, hogy egy csapat annyit dolgozott, mint a miénk, és mindez ne párosuljon eredménnyel.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A bajnokság legjobb játékoskeretét felvonultató csapattal találkozunk, amelynek otthonában rendkívül nehéz lesz a pontszerzés. Ha mentálisan felnövünk a feladathoz és kilencven percen keresztül tudunk koncentrálni, ebben az esetben helytállhatunk.

Mándok (1.)–Tarpa (5.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Egy rutinos játékosokkal teletűzdelt, a focit játszó csapat érkezik hozzánk, amelynél tehetséges fiatalok is szerepelnek. Szeretnénk itthon tartani a bajnoki pontokat, azonban ehhez jóval „élesebbnek” kell lennünk, mint voltunk legutóbb Nagyhalászban.

Márton István, a Tarpa edzője: – A tavaszi szezonban már másodszor játszunk az aktuális listavezető ellen – az első nem sült el túl jól. De egyszer minden sorozat megszakad és abban is bízhatunk, hogy a Mándok utolsó vereségét éppen Tarpán szenvedte el!

Gyulaháza (15.)–Fehérgyarmat (8.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – A tavasz legnehezebb mérkőzése következik, és ez nem „csehszlovák” duma, hanem biztos is vagyok ebben. Azt is tudom, ellenfelünk nem mondott le céljai eléréséről, Gyulaházán pedig egyébként is minden meccs nehéz. Ettől függetlenül nem tettünk le arról, hogy veretlenségi sorozatunkat tovább nyújtsuk.

Balkány (10.)–Nagyecsed (4.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Edzőkollégám, akinek nagyon drukkolok, hogy nyerje meg a bajnokságot, és jó csapata van, nyilatkozta legutóbb, hogy ezen dágványon nem lehet futballozni, ami mindkét fél számára egyformán rossz volt. Most a Nagyecsed ellen is arra törekszünk, hogy a legtöbbet kihozzuk a meccsből, és ha jobb lesz az ellenfél, akkor gratulálunk neki a meccs után, mert ez így sportszerű.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Ez biztos nem lesz egyszerű mérkőzés, különösen, hogy a hazaiak nagyon jó formát mutatnak tavasszal. Ahhoz viszont, hogy az élbolyban maradjunk, szükségünk van idegenbeli bravúrra.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .