A száraz tény: elmaradt a megyei harmadosztály Szabolcs csoport tavaszi nyitófordulójában a Bököny–Nyírtura mérkőzés, mert a vendégcsapat nem jelent meg.

A listavezető bökönyi csapat számára egy hét késéssel kezdődik a tavaszi meccsdömping… Fotó: tudósítónktól

A találkozó három pontját, 3–0-s gólkülönbséggel a listavezető hazai együttes kapta, amely a következő körben a jelenlegi üldözőjével, a második helyen táborozó a Geszteréddel játszik – idegenben. Maradva az elmúlt hét végén történteknél, azaz éppenhogy nem történt semmi, mert nem volt meccs…

– Mit mondhatnék – reagált megkeresésünkre Marozsán Mihály, a Bököny edzője. – Igaz, akadt egy kisebb összetűzés az őszi mérkőzésen, mindkét oldalról eltiltottak egy-egy játékost hosszabb időre, de gondolom, ilyen máshol is előfordult már. Sőt, ennél keményebb is…  Azt hiszem, ezért nem akarták most eljönni a nyírturaiak. Rugdosódó csapatnak vagyunk elkönyvelve, amit nem egészen értek, másrészt, küldtek volna ellenőrt a meccsre, aki úgy is leírta volna, mi történt. Egyébként pedig ahogy ősszel már nyilatkoztam, talán nem potyára kaptuk meg korábban kétszer is a legsportszerűbb csapat díjat, ehhez többet nem tudok hozzátenni.

A nyírturaiak nem kívántak nyilatkozni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .