Varga József alighanem a háta közepére kívánja az egészet. Mármint a téli hercehurcát. A „kis Szarónak” a januári felkészülés elején beszakadt a combizma, emiatt egy teljes hónapot kihagyott, majd újrakezdte, mire bevizesedett a térde, a felépülésre ráment újabb két hét.

Tóth Tibor edző (balról) a kispadról vetette be Varga Józsefet a Fényeslitke elleni meccs közben – a visszatérés teljes sikerrel zárult Fotó: tudósítónktól

De a jelek szerint mégis happy enddel zárulhat a történet. Mert bár a tavaszi nyitányon ég nem szállt be, legutóbb már igen: a harminchárom éves nyírkarászi futballistát a Kék elleni mérkőzés 64. percében vetette be Tóth Tibor edző, és mindjárt berámolt két gólt. A tabellán harmadik Karász 5–1-re nyerte a Nyírerdő csoportban rendezett bajnokit, míg Varga József huszonkét találatával továbbra is uralja a góllövőlistát.

– Minden szempontból nehezen éltem meg az elmúlt időszak – ecsetelte megpróbáltatásait Varga József. – Különösen úgy, hogy soha nem volt még ilyen helyzetben: kisebb sérüléseim, persze akadtak, de most tényleg rám járt a rúd, egyik probléma jött a másik után, csaknem két hónap veszett oda. Olykor talán türelmetlen is voltam, szerettem volna mielőbb visszatérni, még az is megfordult a fejemben, ha még egyszer megsérülök, abbahagyom a futballt. A csapattársak bátorítása, illetve Tóth Tibor edző segítsége is szükségeltetett ahhoz, hogy visszanyerjem a hitemet. A vasárnapi két gól jól esett a lelkemnek, most már jöhet a Záhony-Tiszaszentmárton elleni rangadó.

Ennek az összecsapásnak valóban dukál a megkülönböztetett figyelem: a vendégek a második pozícióban posztolva érkeznek Karászba.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .