A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizennyolcadik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

Mándi László (7) kijelölte az irányt a gergelyiugornyai együttes számára, amely szeretne feljebb lépni a tabellán Fotó: tudósítónktól

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 18. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Berencs FC (16.)–Ramocsaháza (13.)

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Most már nincs mese, meg kell szerezni az első tavaszi győzelmünket, ennek szellemében lépünk pályára.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Várhatóan pokoli nehéz dolgunk lesz a megújult berencsiek otthonában. Remélhetőleg mindenki átérzi a meccs fontosságát! Csapatkent sikeresek lehetünk, viszont tennünk kell érte, hogy így történjen. Továbbra is bízom a csapatban és tudom, hogy rengeteg lehetőség rejlik még a bennünk, csak jó lenne már mindezt megmutatni.

Vasárnap

Ladányi TC (7.)–Nyírmada (15.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Ez a mérkőzés is olyan, mint az elmúlt heti, jogos elvárás a három pont megszerzése. Tudjuk, éppen az ilyen meccsek a legnehezebbek, ennek megfelelően készülünk. Nyilván a Madának is nagy szüksége lenne a sikerélményre, ezért valószínűleg küzdelmes találkozóra számíthatunk, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy nyerjünk.

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – Nehéz mérkőzés elé nézünk, most a legfontosabb, hogy ne törjön össze a csapat! A nehézségek ellenére is folytatni kell tovább és mindent megtenni, hogy valamilyen módon kilábaljunk a gödörből.

Őr (5.)–Dombrád (1.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Fontos három pontot szereztünk az elmúlt hétvégén, ugyanakkor ez sem lesz egy piskóta meccs. De könnyen nem fogjuk adni a bőrünket a bajnokesélyessel szemben sem!

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Kálmándi Bertalan év végi nyilatkozata kicsit elgondolkodtató volt számomra, idézem: „Nem tartottunk edzést…” Miért mondom ezt? Mert a két csapat között a kilencedik fordulóban három pont volt a különbség! Megnyugtatva mindenkit, nagyon nehéz mérkőzés lesz ez számunkra. Csapatom átlagéletkora 21,3 év, amely egy fél U19-el a kezdőben minden héten bizonyítja rátermettségét! Igy fiatalon, tanulva ellenfeleink hibáiból csak profi hozzáállással, tisztelve ellenfelünket léphetünk pályára!!

Pátroha (4.)–Vaja (9.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Az elmúlt hét végén kapott sárga lapok miatt lesznek hiányzó játékosaink, ettől függetlenül ebből a hazai meccsből megpróbáljuk a legtöbbet kihozni.

Gazdag Attila, a Vaja játékos-edzője: – Ha olyan tűzzel játszunk, mint az Őr ellen a második félidőben, azt gondolom, még akkor sem sok esélyünk van idegenben. Amíg egy szomszédvári rangadón barátságos mérkőzést játszottunk, addig higgyétek el fiúk, Pátrohán még a lábatokat is le fogják harapni!

Demecser (8.)–Szabolcsveresmart (14.)

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Olyan mérkőzés következik, amelyre a táblázat alapján azt mondják: fix hazai. De óva intek mindenkit, hogy lekezelje bármely csapatot, komolyan kell vennünk valamennyi mérkőzést, ha előrébb akarunk lépegetni. Ettől függetlenül természetesen bízom a győzelemben.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Látom már a fényt az alagút végén. Nagyon nehéz meccs lesz, de megpróbálunk „pontosan” hazajönni.

Nyírkarász (3.)–Záhony-Tiszaszentmárton (2.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Harmadik hazai mérkőzésünk következik, ráadásul olyan csapattal szemben, amelynek más elképzelései vannak. Amíg mi rutinos játékosaink köré építjük saját fiataljainkat és cél az első négy hely megszerzése, eközben a vendégek bajnoki címre törnek, de remélem a sors, amit az őszi meccsen elvett tőlünk, most visszaadja! Rangadó a javából!

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Igazi „hatpontos” mérkőzés vár ránk! Nagyon jó formát mutató, erős ellenfél otthonában minden tudásunkra szükség lesz, hogy sikeresen zárjuk vendégszereplésünket. Nem kezdtük jól a szezont, de hiszünk abban, hogy felkészülésünk jól sikerült és munkánk gyümölcse beérik. Az első két tavaszi fordulóban történtekből tanulni kell, és kijavítani a hibákat. A hét ennek jegyében fog telni, no meg, hogy élesedjünk… Parázs hangulatú, kemény, férfias küzdelemre számítok a sportszerűség határain belül.

Fényeslitke (11.)–Kék (12.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Nagyon nehéz bármit is mondani… Ha továbbra is ilyen anyámasszony katonájaként próbálunk focizni, nem fogjuk tudni felvenni a versenyt egy csapattal sem. Én változatlanul többre taksálom a társaságot annál, mint amit eddig nyújtott, talán a hét végi meccsen ezt végre be is bizonyítja.

Fabók István, a Kék edzője: – A vereségek megmagyarázása mindig a veszteseknek jut, még szerencse, hogy mindig találunk kifogásokat az eredménytelenségünkre. Ide senki sem akar tartozni, ezért mi a hétvégére felkértük Várhidi Peti bá szakértőt, hogy elemezze ki a játékunkat. Így, ha Litkéről jövünk haza, majd Byealex megénekli: elindultak a kékiek, pontosan és csendesen, százharminccal tolatva a négyesen!

Ajak (10.)–Gergelyiugornya (6.)

Barati István, az Ajak edzője: – Mindkét csapat győzelmekkel kezdett, ezért jó esély van egy izgalmas mérkőzésre. Hazai pályán természetesen nyerni szeretnénk.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Megpróbáljuk átmenteni a múlt heti formánkat, de semmiképpen nem elbízva magunkat érkezünk Ajakra. Ha olyan fegyelmezetten, tudatosan fogunk futballozni, mint Litkén, ebben az esetben megszerezhetjük a három pontot. Ha nem, akkor ez esélytelen…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .