Most enyeleghetnénk arról, hogy a Mándok zsinórban tíz győzelmet aratva rakétázott a tabella élére. mégpedig úgy, hogy a megyei első osztályú futballegylet legutóbb Nagyhalászban diadalmaskodott, amely mindaddig a trónon ült.

Pedig volt idő, amikor Kiss Gábort (középen) még nagyon szerették Halászban, amikor például 2014-ben bajnokságot nyert a csapat a megye kettőben Fotó: facebook

Éppen ebből fakadt a „bibi”. Mármint a halászi fellépésből, ahol az ellenfél edzőjének nemi érdeklődésére tett célzást a hazai drukkerek egy kisebb csoportja. Konkrétan „lebuzizták” Kiss Gábort, aki ennek a 2–1-es vendégsikerrel zárult találkozó után hangot is adott. Ami még inkább „pikánsá” teszi (ha egyáltalán…) a történteket, hogy a tréner korábban dolgozott Nagyhalászban, nem is eredménytelenül…

– Nem tudom mi váltja ki a halászi drukkerek ellenszenvét, amikor mikor négy éve elköszöntem edzőként az együttestől korrekt módon váltam el a vezetőktől, polgármester úrtól és szurkolóktól egyaránt – reagált hosszabban a fejleményekre Kiss Gábor, a Mándok edzője. – Azonban már a tiszavasvári szakvezetőjeként megkaptam a magamét az egymás elleni mérkőzéseken, holott az én részemről semmilyen sérelem nem érhette a drukkereket. A hétvégi bajnoki mérkőzésen hosszú percekig skandálták a „buzi Kiss Gabi” rigmust, ami mellett nem mehettem el szó nélkül, ezért említettem meg a nyilatkozatomban.

Így múlik el a világ dicsősége

Kiss Gábor szerint pedig lenne mire emlékezni…

– Dehát szokták mondani így múlik el a világ dicsősége, biztos már nem emlékeznek arra, mikor húsz pontos előnnyel nyertük meg a megye másodosztályt és kerültünk vissza egyből a megyei elitbe. Vagy a tizenhat év után játszott Ibrány elleni bajnokira, amelyen közel 1000 néző előtt értünk el – egy klasszisokkal jobb csapat ellen – győzelemmel felérő döntetlent úgy, hogy még büntetőt is hibáztunk. Akkor bajnokként ünnepeltek minket azok a „szurkolók”, akik a hétvégén ismét „éltettek” engem. Vagy arra, hogy akkor egy nagyszerű kis közöségből egy fantasztikus csapatot raktunk nekik össze és értük játszottak a srácok. De tudom, hogy emlékeznek még ezek a szurkolók az akkori sikerekre, mert nagyon sokuknak a Facebook oldalán rengeteg poszt és emlék maradt meg.

– Itt szeretném megemlíteni Nagy Lali korrekt, emberi megnyilvánulását, aki a vasárnapi bajnoki után felhívott és elnézésemet kérte a szurkolóik viselkedése miatt. A történtek ellenére további sikereket kívánok a nagyhalászi labdarúgásnak és azt, hogy a szurkolók még sok örömüket leljék a csapat szereplésében.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .