A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizennyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A jól szereplő csengersimai csapat ezúttal Kölcsén próbál domborítani Fotó: Kupeczné Czirják ildikó

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 18. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)

Szombat

Milota (9.)–Nagydobos (7.)

Elek László, a Milota edzője: – Megszereztük a betervezett hat pontot az első két tavaszi meccsünkön, ami után megnyugodhatunk. Innentől kezdve szeretnénk minél többet kihozni a hátralévő fordulókból, különösebb teher nélkül játszhatunk az erősebb ellenfelekkel szemben is. Hazai pályán mindenképpen szeretnénk visszavágni az őszi vereségért!

Borza László, a Nagydobos edzője: – Legutóbbi hazai pályán kikaptunk, éppen ezért mindenképpen pontot, pontokat kell szereznünk idegenben, hogy ne csússzunk hátrébb a tabellán, annál is inkább, mert a következő körben szabadnaposok leszünk.

Vámosoroszi (3.)–Beregdaróc (11.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Mindenképpen győzni kell! Ez minimális elvárás, és azt gondolom, a csapat mindent megtesz ennek érdekében.

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Vámosorosziban mindig megszenvedünk és ritkán jöttünk el onnan „pontosan”. Ettől függetlenül meg fogunk tenni mindent, hogy ezúttal ne üres kézzel távozzunk.

Szatmárcseke (8.)–Nábrád (10.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Remélem, a sérülteket, eltiltott játékosokat valahogy pótolni tudjuk, ha más nem az ifiből. Vagy, ha nincs más megoldás, én is visszatérek… De mindenképpen itthon kellene tartani a három pontot.

Végh András, a Nábrád edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, de ha ugyanolyan elszántan játszunk, mint az elmúlt mérkőzésen, amelyen helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, és egy kicsivel jobban összpontosítunk a kapu előtt, akkor bármi lehetséges.

Kölcse (4.)–Csengersima (6.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Szerintem ez lesz az egyik legnehezebb hazai meccsünk, nagyon kell koncentrálnunk, hogy sikeresek legyünk. Az ellenfelet soha nem becsülhetjük le, most különösen nem, mindemellett tanulva a legutóbbi meccsen történtekből, a helyzetkihasználáson feltétlenül javítani kell.

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Ősszel nagyon színvonalas meccset játszottunk a Kölcsével, remélem, ezúttal is hasonló lesz a forgatókönyv. Akkor nyertünk…

Nyírmeggyes (1.)–Kocsord (13.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Kölcsében jól játszottunk és ikszeltünk, majd hazai pályán gyengén játszottunk, mégis győztünk a Csaholy ellen. Remélem, a hét végén jól fogunk futballozni és nyerünk a szimpatikus Kocsorddal szemben.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Nyilvánvalóan jó csapathoz megyünk, de szeretnénk pontot szerezni.

Jánkmajtis (2.)–Nyírcsaholy (12.)

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Ha a bajnokságba bele akarunk szólni, nem szabad hibáznunk!

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Az első helyezett után most a másodikhoz utazunk, biztos vagyok benne, hogy a srácok mindent meg fognak tenni a sikeres szereplés érdekében, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle…

Vasárnap

Hodász (14.)–Tisztaberek (5.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Ha a csapat egyes játékosainak a hozzáállása olyan lesz, mint a vezetőségnek, akkor bármilyen eredményt elérhetünk a jobb pozícióban tanyázó ellenféllel szemben…

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – A hétvégi győzelmünk akkor fog sokat érni, ha idegenben is tudunk sikereket aratni. Következő ellenfelünk a mezőnyben ügyeskedik, de a kapu előtt határozatlan, remélem, ezt a szokásukat legalább még egy meccsre megtartják…

Szabadnapos: Terem

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .