A nyolcvankettedik percig nem sok jel mutatott arra, hogy drámai lesz a befejezés. A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata az aktuális bajnokin 1–0-ra vezetett az Eger ellen, a hajrában viszont beütött a krach.

A kezdésnél még senki nem sejtett semmi rosszat… Fotó: tudósítónktól

Olyannyira, hogy a hevesiek játékosának, Antal Zsoltnak kétszer is elsült a lába – oda lett a három pont. Ami még úgy is fájó, hogy a hazai pályán fellépő Sényő Hadházi Dávid kiállítása miatt a 36. perctől tíz fővel brusztolt a siker érdekében. Mindhiába.

– Tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk és ellenfelünk igazolta jó hírnevét – bocsátkozott mélyebb elemzésbe Imrő László, a Sényő-Carnifex edzőpárosának tagja. – Jól kezdtünk, hamar megszereztük a vezetést! A vendégcsapat ugyan labdabirtoklásban fölénk nőtt, de az igazság az, hogy ebben volt némi tudatosság is. Aztán, sajnos egy fegyelmezetlenség miatt emberhátrányba kerültünk, a szünetben viszont rendeztük sorainkat. A második félidőt meddő mezőnyfölényben töltötte az Eger: a területeket jól zártuk le, a pontrúgásokat pedig jól védekeztük le. Ugyanakkor támadás vezetésre már nem nagyon futotta erőnkből, egy-két kecsegtető kontratámadást tudtunk vezetni. Itt megvoltak a lehetőségeink, hogy megszerezzük második találatunkat, de egyikkel sem tudtunk élni.

A nyolcadik helyen táborozó sényőiek joggal hivatkozhatnának a balszerencsére, Imrő László azonban csak érintette ezt az „opciót”.

– A második félidő második részében néhány játékos többet foglalkozott a reklamálással, mint a saját maga teljesítményével, így sajnos nem tudtuk végig koncentráltan lehozni a mérkőzést. Ellenfelünk két távoli lövéssel elvitte a három pontot. Összességében mindent elkövettek a fiúk, hogy a pályán eltüntessék a létszámhátrányunkat, ezért nem tudunk rájuk haragudni. Viszont talán nagyobb koncentrációval itthon tarthattunk volna legalább egy, de egy kis szerencsével akár mindhárom pontot is. Tanulságos mérkőzés volt, azt gondolom mindenki részéről.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .