Vasárnap délután rövid hír tudatta, hogy az MTK élvonalbeli futballcsapatától közös megegyezéssel távozik Feczkó Tamás edző. Nem túlzás, a nyíregyházi származású szakvezető búcsúja a meglepetés erejével hatott.

Feczkó Tamás távozása a meglepetés erejével hatott Fotó: mtk.hu

Bár Feczkó Tamás messze került a keleti régiótól, megyei népszerűsége töretlen. Olyannyira, hogy futballberkekben azóta is egymástól kérdezgetik: mit tudsz, mi állhat a háttérben? Tény ugyanis, hogy a 41 éves szakember 2017 nyarán ült az akkor még a második vonalban szereplő kék-fehér együttes kispadjára, amellyel előbb kiharcolta a feljutást az NB I-be, majd az aktuális idényben sem vallott kudarcot. Az MTK a hetedik helyen áll, vagyis úgy „adta át” a gárdát, hogy annak több, mint reális esélye van a bennmaradásra. Igaz, a fővárosiak az utóbbi négy fellépésen csak egy pontot szereztek, utoljára a Ferencvárostól kaptak ki 3–1-re, ami azért nem akkora bűn, hogy váltás legyen a következménye…

– Egyelőre nem szeretnék nyilatkozni a váltás részleteiről, de hallottam arról, hogy otthon is nagy visszhangot váltott ki a történet – közölte Feczkó Tamás. – Nyugodtan mondhatom, Csengertől Győrig legalább háromszáz sms-t kaptam az országból, a telefonhívásokat pedig nem is számoltam. Jól esik, hogy ennyien szorítottak értem és a stábomért a megyéből is, a jelek szerint ahogy én, mások sem felejtették el, honnan indultam!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .