A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A rakamazi és az újfehértói együttes egyaránt rangadót vív a hétvégén Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 17. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Nyírtelek (16.)–Kemecse (1.)

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – A bajnokesélyessel játszunk, mi mást mondhatnék, a tisztes helytállás lehet a legfőbb célunk.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Nagyon sok szép emlék és barátság köt Nyírtelekhez, hiszen több, mint négy évet fociztam ott. Most először találkozok velük az ellenfél edzőjeként. A legtöbb, amit tehetek a szép emlékek miatt, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból ellenük, annál is inkább, mivel a céljaink is ezt követelik meg. Üdvözlet Brünyi bának!

(A mérkőzést Nyírpazonyban rendezik)

Vasárnap

Újfehértó (2.)–Nyíribrony (3.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A Rakamazon elért bravúrgyőzelmünk akkor lenne igazán értékes, ha a hazai meccsen is pontot, pontokat tudunk szerezni, viszont Nyíribrony ellen ez nem lesz egyszerű. Az őszi mérkőzés nagyon parázs csatát hozott, alighanem most is hasonló lesz a helyzet.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Örültem volna, ha ezt a rangadót a legerősebb összeállításban játszhatjuk, de az élet közbeszólt… Sérülések, eltiltások hátráltatnak minket, ettől függetlenül szeretnénk megnehezíteni a hazai csapat dolgát!

Apagy (7.)–Rakamaz (4.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Majdnem teljes készültségben várjuk a Rakamazt, azt hiszem van is miért visszavágnunk! Nem lesz egyszerű dolgunk, ellenfelünk jó játékerőt képvisel. Fejben is rendben vagyunk, nagyon jó mérkőzésre számítok, és természetesen otthon szeretnénk tartani a három pontot!

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – A helyzetünk talán még rosszabb, mint a múlt héten volt, remélem, vasárnapra néhány embert sikerül „összedrótozni”. Abban azért nagyon bízom, hogy többet tudunk annál, mint amit a nyitányon produkáltunk, és ezt megmutatjuk Apagyon.

Nagykálló (8.)–Levelek (11.)

Ifj, Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – A tavaszi szezont, sajnos nem úgy kezdtük ahogy szerettük volna. Hazai pályán javíthatunk ezen.

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Helyzetünk nem javult, sőt inkább romlott az elmúlt héthez képest. De a szezont becsületbeli ügyként kezeljük, úgyhogy nincs idő a siránkozásra.

Nyírbéltek (15.)–Encsencs (10.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A szomszédvári rangadón meg akarjuk nehezíteni az Encsencs dolgát, tudjuk, sok mindenben előttünk járnak, de úgy érzem, az őszhöz képest kicsit szervezettebbek vagyunk. Ha úgy tudjuk kezdeni a meccset, ahogy befejeztük a Kállósemjén ellen, akkor még szép eredményt is elérhetünk.

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Szomszédvári rangadó, amelyen a Béltek biztosan nagyon győzni akar, de ehhez nekünk is lesz néhány szavunk.

Kálmánháza (13.)–Kállósemjén (6.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Masszív csapat érkezik hozzánk, ha szeretnénk felnőni a feladathoz, akkor teljesen más hozzáállásra lesz szükségünk, mint az első tavaszi fordulóban. Talán csak egy felkészülési mérkőzésen játszottunk ennyire dekoncentráltan, pontatlanul, mint a múlt heten. Bajnokin igy nem lehet teljesíteni! Többen sérüléssel bajlódunk, eltiltottunk is van, ennek ellenére mindenkitől a maximális odaadás az elvárt.

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Biztos nem lesz könnyű, de a három pontért megyünk.

Nyírlugos (9.)–Kótaj (5.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Hazai közönség előtt mindenképpen szeretnénk begyűjteni a három pontot.

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Ismét idegenbeli fellépést dobott a gép. Igazából a Lugos ismeretlen csapat számomra, de ha már ennyit utazunk „pontosan” szeretnénk távozni!

Napkor (12.)–Tiszalök (14.)

Somogyi László, a Napkor játékos-edzője: – Egyforma képességű csapatok találkoznak, számunka viszont hazai pályán csak a három pont megszerzése az elfogadható.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Rosszul sült el az első tavaszi forduló, de szeretnénk mindenképpen javítani ezen a hétvégén. Ha nem verjük meg ismét saját magunkat, akkor lesz esélyünk akár a győzelemre is. Csakis ezt tartjuk szem előtt és bízom a fiúkban, hogy sikerül megszereznünk a három pontot.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .