A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizennyolcadik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén, illetve pénteken.

A fekete mezes Nyírgyulaj, miként a Fehérgyarmat nyert legutóbb – folytatás következik… Fotó: Bereczki Zoltán

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 18. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Nagyecsed (5.)–Gyulaháza (15.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Nincs miről beszélni, hazai pályán csak a győzelem elfogadható!

Baktalórántháza (12.)–Vásárosnamény (8.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Remélem, a kórház kiürül, és a lehető legjobb felállásban fogadjuk a jó erőkből álló Naményt.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Abban biztos vagyok, nem azzal a Baktával fogunk találkozni, amely legutóbb három nullra kikapott a Nyírgyulajtól, már csak azért sem, mert akkor volt négy hiányzója. Ugyanakkor abban bízom, hogy én sem a múlt heti csapatomat fogom látni…

Tiszakanyár (7.)–Nyírgyulaj (3.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Az eddig lejátszott két tavaszi bajnokin játékban nem azt nyújtottuk, amit tudunk, görcsösek voltunk. Mindkétszer volt egy-egy húsz percünk, melyre azt tudom mondani, hogy elfogadhatóan teljesítettünk, de ez kevés az üdvösséghez. A tudásunk meg van a minőségibb játékhoz, de ahhoz, hogy javuljunk bátran kell játszani. Reméljük, nem lesz „Fekete hétvégénk”!

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Ismét idegenben lépünk pályára, ahhoz, hogy ragadjunk az élmezőnyhöz, mindenképpen pontot, pontokat kell szereznünk.

Tarpa (6.)–Tiszavasvári (16.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Nem meg bántva senkit, de meglehet akadt volna egy-két ember, aki életében először és utoljára élhette volna át ezt az élményt, nem csak tévében láthatott volna ilyet! De ez van, nincs más választásunk, mint a délutáni időpontban begyűjteni a három pontot!

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Nagy meglepetést szereztünk legutóbb, de ennek ára van: be kell bizonyítsuk a kételkedőknek, hogy nem fellángolás volt csupán az elért eredmény. A Tarpa felemásan kezdte a tavaszi szezont, ettől függetlenül jó mérkőzésre számítok, fontos, hogy „pontos” legyen a hétvégénk, mivel csak így érhetjük el célunkat.

Vasárnap

Fehérgyarmat (9.)–Mátészalkai MTK (13.)

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Okulva az őszi hibáinkból, melyből az egyiket éppen a Mátészalka ellen követtünk el, nem szeretnénk ismét ugyanabba a folyóba lépni. Ezért bár megfogyatkozva, de annál elszántabban megpróbáljuk otthon tartani a három pontot. Ebben az esetben nem kell fejre állnom, még ha Papik Zoli barátom ezt is akarná…

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Ködben vagyok a Fehérgyarmattal kapcsolatban, mert nehéz eligazodni ellenfelünk szereplésén. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy mi is nyerjünk végre egy bajnoki meccset, mert nagyon ránk férne.

Kisvárda Master Good II. (11.)–Csenger (14.)

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Mindenképpen szeretnénk kiköszörülni a hét végi csorbát, és bár tisztában vagyunk azzal, hogy nem lesz könnyű feladat, hazai pályán nyerni akarunk.

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Jó csapat ellen, jó körülmények között, jó eredményt szeretnénk elérni!

Nagyhalász (1.)–Mándok (2.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – Lényegesen jobb hozzáállásra lesz szükségünk, hogy pontokat tudjunk szerezni. Nehéz mérkőzésre számitok, hiszen ellenfelünk igen jó játékerőt képvisel.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Az előttünk álló hétvégén ismételten egy nagyon nehéz feladat vár ránk a bajnoki tabellát vezető Nagyhalász otthonában. Mindent elmond ellenfelünk erejéről, hogy az első helyen áll, és tudjuk abba a pozícióba „csak úgy”” véletlenül nem kerül csapat. Ettől függetlenül készülünk, hogy becsülettel helyt tudjunk állni.

Balkány (10.)–Ibrány (4.)

Mirgai László, a Balkány edzője: – Egy olyan rangadó következik, amelyen igazából nem mi vagyunk az esélyesek. A megyei első osztály szerintem legjobb csapatával játszunk, az, hogy mikor lesz újra első, ez csak idő kérdése. Akadnak hiányzóink, de mindent megteszünk, hogy sikeresen helytálljunk.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Örülnék neki, ha az én csapatomat is megdicsérné valaki úgy, mint én tettem a Tarpával… Tanulmányaim szerint a rutintalanság is hiányosság.  Ami a Balkány elleni mérkőzést illeti, nem egyszerű legyőzni a hazai együttest, ráadásul azon pályán mindent lehet csak minőségi futballt játszani nem. Az a csapat fog nyerni, amely jobban tud alkalmazkodni a körülményekhez.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .