A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A piros mezes Demecserre, akárcsak a kéki együttesre meglehetősen rázós meccs vár Fotó: Zsohár Ádám

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 17. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Dombrád (2.)–Berencs FC (16.)

Tóth János, a Dombrád elnöke: – Az első hazai fellépsünkről nem mondhatok mást, győzelemre fogunk játszani. Remélem, mindenki átárzi a meccs súlyát, és ennek megfelelő szellemben fog pályára lépni.

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Sérülés, eltiltás és munkahelyi elfoglaltság miatt nem lesz teljes a csapat, valljuk be, egyébként sem mi vagyunk az esélyesek, de azért megpróbálunk becsületesen helytállni.

Vasárnap

Nyírkarász (3.)–Kék (12.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A hétvégi rajt jól sikerült, bár a második félidőt el kell felejteni, de legalább az eredményjelző jól debütált. A jól erősített Kék ellen is csak a győzelem az elfogadható, annál is inkább, mivel újra otthon játszunk!

Fabók István, a Kék edzője: – A hétvégén a döntetlent megérdemelte volna a csapat, igaz nem játszottunk olyan gördülékenyen, ráadásul a szerencse sem állt mellénk. A következő mérkőzést bizakodva várjuk, jó erőben vagyunk, megfelelő mentalitással megyünk Nyírkarászba! A nyerő taktikát meg majd ellesem a szomszédtól vagy kiguglizom a netről.

Záhony-Tiszaszentmárton (1.)–Demecser (7.)

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Bízom benne, hogy időben jött a hétvégi pofon, és sokkal jobban fogunk koncentrálni a folytatásban. Nagyon nehéz, egyben brusztolós meccsre számítok, amelyen kötelező a győzelem, ugyanakkor mindig ezt sosem egyszerű megvalósítani. Azzal tisztában vagyunk, hogy minden mérkőzésen győzelemre kell játszanunk, hogy megőrizzük pozíciónkat, ehhez továbbra is kérnénk a szurkolóink biztatását!

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – A hét végén az egyik bajnokesélyeshez utazunk, a hazai csapat a mérkőzés esélyese, de mindent megpróbálunk elkövetni, hogy rácáfoljunk a papírformára. Remélem, a srácok hozzáállása is olyan lesz, ami elvárható egy ilyen fajsúlyú meccsen.

Szabolcsveresmart (14.) –Pátroha (4.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – A fejekben rendet kell tenni, mert ezt így nem lehet és nem érdemes folytatni! Minden tekintetben óriási fordulatra lesz szükség, hogy kedvező eredményt érjünk el.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Nehéz mérkőzés lesz, mivel a hazai csapat nyilván feledtetné szeretné a nyitányon elszenvedett vereséget, mi viszont ezt szeretnénk megakadályozni és megszerezni a három pontot.

Vaja (9.)–Őr (5.)

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – Először is Kálmándi Bertalannak őszinte részvétünket kívánjuk! Igazi szomszédvári rangadó elé nézünk, ahol kiderül, melyik csapatban vannak az oroszlánok, illetve a nyulak.

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Mit mondjak? Az biztos, hogy jobb hozzáállásra lesz szükség ezen a szomszédvári rangadón, mint amit a nyitányon mutatott a csapat. Remélem, a sérültjeink felépülnek a hét végéig, és persze, sok függ attól, miként sül el a szombati bál…

Ramocsaháza (13.)–Ladányi TC (8.)

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Az első perctől kezdve figyelnünk kell egészen a lefújás pillanatáig. Az ellenfelünk tökéletes összhangban van, ami annak tudható be, hogy a rutinosabb és a fiatalabb játékosok ideális egyensúlyban szerepelnek a csapatukban. Ennek köszönhetően a csapatrészek között nem szabad olyan távolságot hagynunk, mint azt az elmúlt hétvégén tettük az első játékrészben. Az utolsó és az azt megelőző labdaérinteseknél koncentrálni kell a támadások megfelelő befejezésekhez. Mindketten alulmaradtunk az előző fordulóban, ezért biztos vagyok benne, hogy a vendégek, akárcsak mi is mindent megteszünk a győzelemért. Szóval nyílt sisakos mérkőzésre számítok, amelyen remélem, hogy a szurkolóink elégedettek lesznek a látokkal.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A tavaszi első fordulóban a hátsó alakzatunk nagyon gyengén szerepelt, a következő meccsre stabilizálni kell ezt a csapatrészt, elől pedig meg kell találni a góllövő cipőket, mert a helyzeteink megvoltak, de nem tudtunk betalálni. Ha mindez megvalósul, remélem, sikerül visszavágni a Ramocsaházának az őszi vereségért.

Nyírmada (15.)–Ajak (10.)

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – A hétvégén ismét nehéz mérkőzésre van kilátás, különösen, hogy az ellenfelünk győzelemmel kezdett, ami gondolom lélekben megerősíti őket. Mi sajnos vereséget szenvedtünk, de most otthon játszunk, bár még most sem tudunk kiállni komplett csapattal, ugyanakkor ezt a mérkőzést bármi áron, meg kell nyernünk és ennek szellemében fogunk pályára lépni

Barati István, az Ajak edzője: – Sikerült győznünk a rajton, és ha úgy játszunk, mint a Ramocsaháza ellen az első félidőben, akkor most is nyerhetünk. Idegenben azért nehezebb lesz, küzdelmes, hajtós meccsre számítok.

Fényeslitke (11.) –Gergelyiugornya (6.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A múlt heti meccset el kell felejteni, rendezzük a sorokat, megpróbáljuk mindhárom pontot itthon tartani, annál is inkább, mert nagy szükségünk van rá.

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Ebben az osztályban hazai pályán minden csapat veszélyes, éppen ezért kellő alázattal készülünk a hét végi meccsre. Na és reméljük, most nem puskázunk el annyi helyzetet, mint legutóbb.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .