Bánja kánya. Alighanem Siti Ferenc is így gondolja, miután lazán tett ígéretét próbálta rajta bevasalni a fehérgyarmati futballcsapat.

Íme a bizonyíték: Siti Ferenc teljesítette ígéretét az öltözőben Fotó: tudósítónktól

A sztori onnan indult, hogy a Vásárosnamény elleni győzelem után a megyei első osztályú egylet edzője elárulta: „Tettem egy könnyelmű ígéretet a kezdés előtt, miszerint amennyiben Nagy Zoltán Imre két gólt szerez, kézen állva jövők be az öltözőbe, átgondolatlan voltam, mert nem tudok kézen állni…” Nos, Nagy Zoltán teljesítette a maga penzumát, a szatmáriak mindkét találatát ő szállította.  Mivel hírzárlat volt a folytatásról, „komoly” vita bontakozott ki arról, a tréner milyen produkcióval rukkolt elő, hogy valamit bemutasson a tornaórán tanultakból.

– Az elmúlt héten, a Nyírgyulaj elleni vereség után próbáltam felrázni a társaságot – lebbentette fel a fátylat a történet hátteréről Siti Ferenc, a Fehérgyarmat trénere. – A heti film témáját a csatáraink gólképtelensége inspirálta, az egyik főszereplő éppen Nagy Zoltán Imre volt, akinek duplán kijutott a jóból, aki ismer tudja, ha „ívet kell húzni”, abban felettébb jó vagyok.  Azt mondtam neki: „Te már az idén, itt nem rúgsz gólt!” Szépen lassan felépítettem a motivációs tréninget, és vasárnap elhangzott a számból az ominózus ígéret. De, ha ez kell hozzá, megkeresem Csollány Szilvesztert, veszek egy pár órát tőle, és tótágast állva közlekedek mérkőzéseinken. Azért bízom benne, hogy nem a kapanyél sült el, és csatárunk nem lőtte el az összes puskaporát!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .