A vörös szőnyeget ugyan még nem terítették le, és nem is számít piros betűs ünnepnapnak egy Fekete-gól, ettől még tény: a nyírgyulaji futballista bekezdett a tavaszi szezonban.

Fekete Gábor teljesítménye alighanem Lukács Tibor (balra), a Nyírgyulaj edzőjének tetszését is elnyerte Fotó: Bodnár Barbara

A megyei első osztályú csapat frontembere előbb a nyitányon, a Fehérgyarmatnak hintett kettőt, majd Baktalórántházán is berámolt két gólt. A dupla dupla meglehetősen jól fizetett a Gyulajnak, amely mindkét fellépését megnyerte, begyújtva a rakétát, az őszi hatodik helyről a harmadikra tornázta fel magát a tabellán!

Mindebben vastagon szerepet játszik a harminckilenc esztendős támadó, aki idén már csaknem annyi találatot jegyez, mint amennyit a szezon első felében produkált. Kilenc góljával rohamosan közelíti a vonatkozó listát még – tizenegy „dugóval” – vezető Török Istvánt, ő speciel a télen távozott éppen Nyírgyulajból. A trónfosztás nem izgatja a Fekete Gábort, az együttes produkciója annál inkább.

– Elsősorban persze, nagyon örülök, hogy ilyen hatékony vagyok a kapu előtt, ami az ősszel, sajnos nem volt elmondható – fejtegette Fekete Gábor. – De igazából annak örülnék a legjobban, ha ez a forma júniusig kitartana és a csapat minél előrébb végezne a tabellán, függetlenül attól, hogy ki szerzi a győztes gólt! Az, hogy négy gólt szereztem az első két meccsen az talán köszönhető annak is, hogy ismét az igazi posztomon játszok, középcsatárként, így sokkal több energiám marad a kapu előtti helyzeteknél.

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .