A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenhetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A szatmárcsekei csapat csengersimai fellépésnek „fut neki” Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 17. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Csengersima (8.)–Szatmárcseke (7.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nem számítok könnyű meccsre, de egyértelmű, hogy hazai pályán csak a győzelem elfogadható.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Bármi megtörténhet, sőt, annak ellenkezője is, azért remélem, nem vesztesen hagyjuk el a simai pályát.

Nábrád (11.)–Hodász (14.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Hazai pályán mindenképpen szeretnénk megszerezni a három pontot, remélem ehhez az eltiltásukat letöltők is hozzájárulnak, és a meccs után jó szájízzel fogjuk elfogyasztani a vacsorát!

Pálfi József, a Hodász edzője: – Két olyan csapat találkozója lesz, amelyek vesztettek a nyitányon, reméljük ezúttal megszerezzük első tavaszi győzelmünket.

Tisztaberek (6.)–Vámosoroszi (2.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ellenfelünk jobb pozíciót foglal el nálunk, de Tisztabereken mindenkinek vért kell izzadni, ha komoly célokért küzd.

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, az biztos, hogy itt nem fog beleférni, hogy annyi helyzetet kihagyjunk, mint a Nábrád ellen. Bízunk a fiúkban, mindenképpen győzni szeretnénk.

Nyírmeggyes (1.)–Nyírcsaholy (12.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A nyitányon két döntetlen játszó csapat csatájában természetesen mi szeretnénk felülkerekedni. Mindemellett javítani akarunk a legutóbbi teljesítményen, ami remélem, ezúttal már gólokban is meg  fog mutatkozni, mert legutóbb a kölcsei kapus kivédte a szemünket.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Igazi szomszédvári rangadó egy jó csapat ellen. Minden játékosom átérzi a meccs súlyát, ha a hozzáállás maximális lesz, akár még meglepetést is szerezhetünk.

Vasárnap

Kocsord (13.)–Kölcse (4.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Tisztes helytállást szeretnék látni a csapattól, többet nem akarok mondani.

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Nyilvánvaló, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz, de a három pontért megyünk. Sportszerű játékot várok saját futballistáinktól, és persze az ellenféltől is, valamint korrekt játékvezetést.

Terem (15.)–Milota (9.)

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Nem is tudom… Szeretnénk itthon jól szerepelni, és lehető a legjobban kijönni a meccsből.

Elek László, a Milota edzője: – Fontos győzelem után talán még fontosabb mérkőzés vár ránk, amely valószínűleg ugyanolyan nehéz lesz, mint az előző. Soha nem jártunk még Teremen, remélem, szép emlékekkel sikerül távozni onnan. Mindegy milyen játékkal csak nyerjünk és szerezzük meg a betervezett pontokat.

Nagydobos (5.)–Jánkmajtis (3.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Ősszel nem érdemeltünk vereséget, de az utolsó percben megítélt tizenegyessel kikaptunk a Majtistól, na, ezt nem kívánjuk még egyszer átélni. A lehető legtöbbet szeretnénk kihozni ebből a meccsből.

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – Nagyon nehéz mérkőzés előtt állunk, viszont szeretnénk folytatni a nyitányon elkezdett győzelmi sorozatunkat.

Szabadnapos: Beregdaróc

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .