A Csenger NB II-es futsalcsapata megkezdte szereplését a Keleti csoport felsőházi rájátszásában. Az alsóházi küzdelemben érdekelt Nyírbátor szabadnapos volt az első körben.

Négy csengeri gól is kevés volt az üdvösséghez a Kartal elleni meccsen Fotó: Kákos Dávid

Az alapszakaszt a Kartal a harmadik, míg a hazai pályán fellépő Csenger a negyedik helyen zárta, így eleve kiélezettnek ígérkezett a bajnoki folytatásban rendezett nyitóparti. A felek pedig kitettek magukért, fordulatos, látványos meccset „tettek le az asztalra”, mondhatni ez férfi munka volt – csak éppen a vége csengeri szempontból lett mulatságos. A szatmáriak vereséget szenvedtek, bár kis szerencsével jobban is elsülhetett volna számukra a találkozó.

Ugyancsak hétfő este a 17. forduló mérkőzéseivel folytatódott a regionális bajnokság.

NB II.: Keleti csoport, felsőházi rájátszás, 1. forduló

Csenger Futsal–Kartal  4–6 (3–3)

Csenger, 250 néző, v.: Belicza, Boda

Csenger: Juhász S. – Fejes J., Pankotai I., Pálfi I., Osváth S. Csere: Katona P., Mándi L., Gaál K., Bodó R. Edző: Szilágyi Sándor.

Gól: Pankotai I., Fejes J., Bodó R., Mándi L., illetve Bánfalvi B. 2, Gerebenics N., Barabás M., Vincze D., Barta B.

Szilágyi Sándor: – Férfias küzdelem nagy meccset játszottunk egy kiváló csapat ellen. Három kapufát rúgtunk, döntő szituációkban nem volt szerencsénk! Büszke vagyok a csapatra, gratulálok a nagyszerű kartali együttesnek!

További eredmények: Ferencváros–Kecskemét 6–1, Gyöngyös–Újpest 1–6.

Regionális bajnokság, 17. forduló: Csenger-Beregvidék–Ózd 11–4, DEAC–DSC-SI 9–5, Blue Sharks Futsal–Hajdúnánás 3–3, MEAFC–Gyulaháza 10–3. A Mád–Levelek és a Nagycserkesz–Geszteréd mérkőzések elmaradtak.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .