A Nyírgyulaj élvonalbeli futsalcsapata az alsóházi rájátszás második fordulójában a BME-BT FC otthonában szerepelt.

A BME-BT FC–Nyírgyulaj mérkőzés szünetében a táncoslányok vették át a terepet

A bennmaradás szempontjából meglehetősen nagy téttel bíró mérkőzés előtt volt némi „üzemzavar”:… A házigazda a parkett sérülésveszélyes állapotára hivatkozva a találkozó elhalasztása mellett kardoskodott, de a játékvezetőknek erről egészen más volt a véleményük, az ő szavuk pedig ugyebár perdöntő – és, persze a nyírségiek sem potyautazásként ruccantak a fővárosba.

Olyannyira nem, hogy a vendégek hamar lerendezték az összecsapást: a szünetig három gólt hintettek, a második félidőben pedig abszolút  bebiztosította a győzelmet. Bár még messze a vége, ez a siker akár kulcsfontosságú jelenetőséggel bírhat!

NB I.: Alsóházi rájátszás, 2. forduló

BME-BT FC–Nyírgyulaj KSE 1–5 (0–3)

MAFC-sportcsarnok, 100 néző, v.: Kovács G., Wittner.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Vlasovics, Klusin, Siska G., Sánta J. Csere: Opre R. (kapus), Sándor B., Szabó Á., Orosz D., Vass O., Nagy B., Kántor T., Angyalos A., Pazonyi A. Edző: Lovas Norbert.

Gól: Sóvári B., illetve Nagy B., Sánta J., Orosz D., Siska G., Vlasovics

Az állás: 1. Nyírgyulaj 8 pont, 2. Haladás 7 pont, 3. Veszprém 6, 4. Aramis 3, 5. BME-BT FC 1. A csapatok az alapszakaszban elért helyezésük alapján bónuszpontokat hoztak magukkal.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .