A Tiszántúli Takarék megyei első osztály tizenhetedik fordulója rendhagyó módon már pénteken megkezdődött, mégpedig villanyfényes mérkőzéssel – Tarpán.

Villanyfényes meccsel kezdődött a tizenhetedik forduló Tarpán Fotó: facebook

Tarpa–Ibrány 2–2 (1–1)

Tarpa, 200 néző, v.: Hegedűs Cs. Tarpa: Sas I. – Ricsei F., Illés Gy., Szilágyi N. (Kiss K.), Madzin I., Nadimov (Rácz I.), Kacsó L., Stefán L. (Károly J.), Djacseko, Szidor S., Batrin V. Edző: Márton István. Ibrány: Tóth N. – Haburcsák K., Majoros Á., Balogh G., Nagy D., Csáki J., Somogyi T., Szabó M., Kovács G. (Jeddi B.), Farkas M., Pócsi B. Edző: Madalina György. Nagyon jó iramú mérkőzésen mindkét csapat eldönthette volna maga javára a mérkőzést – a döntetlen igazságos. Gól: Madzin I. 2, illetve Csáki J., Somogyi M.

Márton István: – Nem is tudom, hogy félig üres, vagy félig tele a pohár, viszont az mindenképpen büszkeséggel tölt el, hogy a kezdőcsapatban hat, a kispadon pedig öt saját nevelésű fiatal kapott helyet.

Madalina György: – Gondolom, ha a Tarpa ilyen lelkesen játszott volna legutóbb Halászban, akkor jobb eredményt ért volna el… Ezúttal lelkesedésükkel pótolták a hiányosságaikat, megérdemelten szereztek pontot. A hajrában a meccslabda a miénk volt, de nem éltünk vele.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .