A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport tizenhatodik, tavaszi nyitófordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A csíkos mezes apagyiak a Levelek elleni szomszédvári rangadóval nyitnak Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 16. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Kemecse (1.)–Napkor (12.)

Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője: – Hokk Tudja, hogy a Sánta Bárány… Nem gyorsvonat „Deme-gfontoltan”, stabilan tartják a védelmet. A téli átigazolási és felkészülési időszak munkáját élesben is elkezdjük, az edző meccsek konzekvenciáit levonva, de az eredményeit helyén kezelve vágunk neki a tavaszi szezonnak, és minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy a tabella eleje az elkövetkezendő tizenöt fordulóban ne változzon. Márton Peti és a fiúk sokat dolgoztak, viszont minket és a támogatóinkat nem a vetés szépsége, hanem az aratás eredményessége tesz remélhetőleg igazán büszkévé. A Napkor ellen teljes odafigyeléssel készülünk, mert ősszel nehezen tudunk játékba lendülni ellenük.

Somogyi László, a Napkor edzője: – A csoport legjobb csapatához utazunk, megteszünk mindent, hogy jól teljen a szombat!

Tiszalök (14.)–Nyírlugos (10)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Nem mondom, hogy felhőtlen előjelekkel várjuk a tavaszi rajtot, ámbár azt is tudom, nem mi vagyunk a legrosszabb helyzetben a megyei futballban – bár ez egyáltalán nem boldogít… A célunk nyilván nem változott, szeretnénk bennmaradni a másodosztályban. Ez csak akkor sikerülhet, ha mindenki, akinek köze van a csapathoz ugyanezt akarja és meg is tesz minden tőle telhetőt. Ettől még messze állunk, de hiszem, hogy a legfontosabb szereplők – a játékosok – mindent el fognak követni a megkapaszkodásért. A nyírlugosi csapat szépen összeállt az ősz végére, nehéz dolgunk lesz szombaton, de a szükséges pontok nagy részét hazai pályán kell megszereznünk, ezért valamennyi mérkőzésre győzelmi szándékkal fogunk kifutni.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Remélem, a sérülésekből, betegségekből kikászálódnak a fiúk, és ezúttal jobban sül el a rajt számukra, mint augusztusban.

Vasárnap

Kálmánháza (13.)–Kótaj (5.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Az őszi első fordulóban meglepően jól futballoztunk a Kótaj otthonában, játékban sikerült is felé kerekedni, ám a végén a rutinosabb csapat kihasználta a hibainkat és azt, hogy nem tudtuk az 1-0-as vezetésünknél eldönteni a találkozót. Minden mérkőzés más, igy lesz most is. A jó erőkből álló Kótaj nehéz ellenfél lesz, de szeretnénk jó rajtot venni, mert az megalapozhatna egy sikeresebb időszakot. Mindent meg fogunk tenni, hogy ezúttal mi örüljünk a végén!

Gulácsi Zoltán, a Kótaj edzője: – Kíváncsian várom az első tavaszi fordulót, hogy általakult csapatom mire képes tétmérkőzésen! Természetesen pontért utazunk Kálmanhazára..

Kállósemjén (6.)–Nyírbéltek (15.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén edzője: – Van egy olyan érzésem, hogy meg fogunk szenvedni a Béltekkel, de mindenképpen nyerni akarunk.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A felkészülésünk olyan fantasztikusan sikerült, hogy minden edzésen tudtunk öt-hat emberrel gyakorolni… Továbbra is kitehetjük a kórház táblát az öltözőben, ugyanakkor remélem, a szombati sportbálon már maximális összeállításban részt tudunk venni, vasárnap pedig focizunk egy jót.

Encsencs (11.)–Nagykálló (8.)

Szedlár János, az Encsencs edzője: – Felgördül a függöny, kijönnek a zenészek, aztán meglátjuk, melyik szólamot tudjuk játszani. Egy szó, mint száz, nyerni akarunk.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Jó lenne azt mondani, hogy jól sikerült a felkészülés, de sajnos nem! Nehéz meccsre számítunk, remélhetőleg mindenki tisztában van azzal, hogy vasárnap már pontokért játszunk.

Levelek (9.)–Apagy (7.)

Majláth Sándor, a Levelek edzője: – Ilyen sem volt még! Minden a legnagyobb rendben, a felkészülés kitűnően sikerült, az edzéslátogatottság százszázalékos volt! Na jó, ez csak vicc… Fogalmam sincs, mi lesz a hét végén.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A nem túl könnyű sorsolásunk miatt természetesen jól szeretnénk rajtolni, ehhez minden adott. Idegenben kezdünk, ráadásul egyből szomszédvari rangadóval, de három pont megszerzéséért érkezünk, ami ezúttal sem ígérkezik egyszerűnek!

Rakamaz (3.)–Újfehértó (2.)

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezető: – Vannak gondjaink, de nagy szükségünk lenne a sikeres rajtra, mint mindenkinek.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A tabellán elfoglalt helyezések alapján kiélezett, izgalmas meccsre számítok. Nagyon fontos lenne a jó rajt, de Rakamazról nem lesz egyszerű pontot rabolni.

Nyíribrony (4.)–Nyírtelek (16.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – A hosszú szünet után kíváncsian várom a bajnoki rajtot, az mindenképpen pozitív, hogy komolyabb sérülések nélkül megúsztuk a felkészülést. Nem számítunk könnyű mérkőzésre, viszont remélem, hogy a hazai pálya, a közeg inspirálni fogja a játékosaimat, és folytatjuk jó otthoni szériánkat!!

Hengsperger Attila, a Nyírtelek játékos-edzője: – Szerénynek kell lennünk az őszi szereplés után, egyben alázatos hozzáállásra lesz szükség a folytatáshoz. Mindez remélhetőleg eredménnyel is fog párosulni, a pontszerzés  már nagy bravúr lenne.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .