A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság tizenhetedik fordulójának összecsapásait rendezik a hét végén, illetve pénteken.

A piros mezes Kisvárda II. a nyitányon biztosan győzött, ezúttal viszont emberes feladat elé néz Mándokon Fotó: kisvardafc.hu

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 17. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Péntek

Tarpa (6.)–Ibrány (3.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Ez sem lesz egyszerűbb feladat, mint a halászi volt. A héten próbáltuk rendezni a sorokat és megfelelően felkészülni a mérkőzésre. De úgy gondolom, vannak bizonyos dolgok, amit a játékosoknak önmagukban és egymás között kell lerendezni! Erre felhívtam a figyelmüket, kíváncsian várom a fejleményeket!

Madalina György, az Ibrány edzője: – Az elmúlt vasárnap történése lelkileg megviselte a csapatot, ráadásul nem emlékszem, mikor kezdett csapatom két idegenbeli fellépéssel. Azt sem tudom, ilyenkor mit kell csinálni, hisz hasonló helyzetben még nem voltam…

(A mérkőzés 17.30-kor kezdődik)

Szombat

Tiszavasvári (16.)–Nagyhalász (1.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A listavezetőt fogadjuk, amely gálázott a nyitányon, de hazai pályán mindenképpen a győzelem a cél. Annál is inkább, mert el kell kezdeni a pontok gyűjtését. Amennyiben a Kisvárda II. ellen mutatott játékot és hozzáállást át tudjuk menteni erre a hétre, illetve a helyzeteinket gólra váltjuk, akkor talán meglepetést is szerezhetünk szurkolóinknak.

Ludánszki István, a Nagyhalász játékos-edzője: – A tabellán elfoglalt helyezéseket figyelmem kívül kell hagynunk és hasonló mentalitásban kell pályára lépnünk, mint tettük azt a múlt heti nyitányon.

Csenger (14.)–Tiszakanyár(7.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Ahhoz, hogy ezentúl győztes mérkőzéseket produkáljunk, sokkal nagyobb koncentrációra, figyelemre, pontosságra lesz szükség!

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Az életéért küzdő Csengerhez látogatunk a hétvégén, így természetesen nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Ha olyan gyengén fogunk teljesíteni, mint azt az elmúlt hétvégén tettük, akkor esélytelen a pontszerzés. Minél hamarabb fel kell vennünk a bajnoki meccsek ritmusát, mert az a lagymatag sz.r, ami a hétvégén volt, az a bennmaradáshoz is kevés lesz.

Baktalórántháza (10.)–Nyírgyulaj (5.)

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Jól sikerült a rajt, remélem, a lendület további pontokat eredményez.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A jól sikerült kezdés után itt az újabb nehéz erőpróba, amelyen csak akkor lehetünk ismét eredmények, ha minden külső körülményt kizárunk, és fegyelmezett, célirányos futballt játszunk.

Mátészalkai MTK (13.)–Nagyecsed (4.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Sajnos, elment a Balkány elleni meccs… Mondtam a fiúknak, ezt a mérkőzést már el kell felejteni, az a dolgunk, hogy készüljünk tovább, annál is inkább, mert a következő feladat is nagyon nehéz lesz. Jól ismerjük az Ecsedet, éppen ezért még egyszer nem fordulhat elő, hogy egy félidőnyi előnyt adunk az ellenfélnek, mert azt könyörtelenül kihasználja.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A szomszédvári rangadón nem számít melyik csapat éppen hol áll a tabellán. Ha a helyzetkihasználáson tudunk javítani, akkor sikerrel vehetjük ezt az akadályt, amit meg is fogunk oldani.

Vasárnap

Mándok (2.)–Kisvárda Master Good II. (9.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Azt tudjuk, hogy a Kisvárda játéka a labdatartásra és a gyors rövid passzos játékra épül, mely során sokat forgatják a széleket. Amit viszont nem, hogy milyen játékoskerettel érkeznek a mérkőzésre. Ettől függetlenül nekünk a saját játékunkra kell összpontosítani és arra, hogy elrontsuk az ő játékukat.

Erős Gábor, a Kisvárda II. edzője: – Rendkívül nehéz mérkőzésre számítok. Az ősz második felében nagyon jó teljesítményt nyújtott a Mándok, amely ráadásul eredményesen kezdte a tavaszi idényt is. Ettől függetlenül, mint mindent csapat ellen, győzni szeretnénk.

Vásárosnamény (8.)–Fehérgyarmat (11.)

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Két dologra hívtam fel a csapatom figyelmét: egyrészt helyén kell kezelni a nyitányon aratott győzelmet, másfelől nem altathat el minket a Gyarmat 4–0-ás hazai veresége.  Ha ezt szem előtt tartjuk, újra eredményesek lehetünk.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Ősszel az első két meccsen két pontot szereztünk, így amennyiben ezen a meccsen nyerünk, máris egy ponttal túlszárnyaljuk az akkori teljesítményt. Ebben az esetben még lehet, saját magamnak is megbocsátok… A heti konzultációnk Zoli barátommal nem fog elmaradni, minden információt kihúzok belőle – a káposztatermesztésről!

(A mérkőzést a tarpai műfüves pályán rendezik)

Gyulaháza (15.)–Balkány (12.)

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Először is őszinte részvétünket szeretnénk kifejezni a Herman családnak és az ibrányi egyesületnek! Nagyon megrázó és fájdalmas volt, amit az elmúlt hétvégén átéltünk. Amit a csapatról tudni kell! Úgy érzem, nincs vesztenivalónk, sem a következő, akárcsak a többi tavaszi meccsen. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy valamennyi csapatnak méltó ellenfele legyünk! Szikrázó, kőkemény, férfias csatára számítok a Balkánnyal szemben is.

Mirgai László, a Balkány edzője: – A nyitányon aratott győzelem mellett annak külön örülök, hogy a fiatal, új játékosaink jól mutatkoztak be. Ugyanakkor, sajnos, elkeserít, hogy meghatározó emberünk, Ohár Román combtőhúzódás szenvedett, nem tudjuk, mennyi időre esett ki… Mindemellett Vajda Artúr bejelentette, külföldre megy dolgozni és elhagyta a csapatot. Ennek ellenére nem sírunk, megpróbálunk Gyulaházán is eredményesen szerepelni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .