A megyei másodosztály Nyírerdő csoport tizenhatodik, tavaszi nyitófordulójának mérkőzéseit játsszák a hét végén.

A télen némileg átalakult vajai csapat a sereghajtó otthonában indítja a tavaszi hadjáratot Fotó: tudósítónktól

Megyei II osztály: Nyírerdő csoport, 16. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Berencs FC (16.)–Vaja (9.)

Lippai Tibor, a Berencs FC edzője: – Nem ígérkezik könnyűnek a nyitányt, de nagy szükségünk van minden egyes pontra.

Gazdag Attila, a Vaja edzője: – Nincsenek túlzott elvárásaink, azt azért nagyon reméljük, hogy a csapat előrébb fog végezni, mint a jelenlegi pozíciója.

Vasárnap

Gergelyiugornya (7.) –Nyírmada (15.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Reméljük, ott folytatjuk, ahol ősszel abbahagytuk! A felkészülés a körülményekhez képest jól sikerült, nagyon várjuk már az első bajnoki meccset.

Cseh Jenő, a Nyírmada edzője: – Kegyetlen tavasz elé nézünk, de bizakodva várom az első fordulót. Minden pontocskára szükségünk van, ezért kőkeményen küzdeni fogunk. Sajnos, nem elég, hogy meghatározó játékosok távoztak, még eltiltások is nehezítik a gondjaimat nyitányra.

Ajak (12.)–Ramocsaháza (13.)

Barati István, az Ajak edzője: – A felkészülésünk sokkal jobban sikerült, mint a nyáron, annak ellenére, hogy a tervezett munkát „természetesen” nem sikerült elvégezni… Nagyon fontos számunkra a jó rajt, hazai pályán mindenképp győzni szeretnénk.

Bacskai Attila, a Ramocsaháza edzője: – Felemás felkészülés közben sikerült több edzőmérkőzést játszanunk. Ezek mennyisége nőtt, azonban a minősége csökkent, nem az ellenfelek, hanem miattunk… Minden meccs előtt öt-hat embert kellett pótolnom. Egyszer sem tudtunk úgy felállni, ahogy a hétvégén nagy valószínűséggel pályára lépünk. Rögtön egy nagyon fontos találkozóval kezdünk, amely úgy gondolom arról is dönthet, hogy milyen célokért fogunk a továbbiakban küzdeni. A sikeres rajt megadna az alaphangot a folytatáshoz.

Ladányi TC (6.)–Dombrád (2.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – A téli felkészülés nem a legjobban sikerült, sajnos, leginkább a játékosok hozzáállása miatt…. Annak viszont örülünk, hogy elindul a szezon, olyan csapattal találkozunk, amely a bajnoki címre is esélyes, de remélem, a fiúk felnőnek a feladathoz, és pontot, vagy pontokat tudunk szerezni.

Tóth János, a Dombrád elnöke: – A kis iskolások számára most kezdődik a második félév! Minden hétvégén vizsgázni fogunk, ki így, ki úgy. Mezőladányban mindig nehéz játszani, de a felkészülés utáni első meccsen különösen! Tisztelnünk kell ellenfelünket és jó körülmények között jó mérkőzést szeretnénk játszani!

Őr (5.)–Szabolcsveresmart (14.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – A felkészülés nem egészen úgy alakult, ahogy terveztük, ha viszont normális létszámban ki tudunk állni nyitányon, akkor nem féltem a csapatot.

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Nehéz lesz, de jó lenne pontot szerezni.

Pátroha (3.)–Záhony-Tiszaszentmárton (1.)

Minyin Vitalij, a Pátroha játékos-edzője: – Sok fiatalt próbálok beépíteni a távozott játékosok helyére. Nem mi vagyunk az esélyesek, de hazai pályán igyekszünk megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát.

Sárkány Gábor, a Záhony-Tiszaszentmárton játékos-edzője: – Bízom benne, hogy sikeres volt a felkészülésünk és ott folytatjuk, ahol ősszel abbahagytuk. Játékosaim nevében mondhatom, már várjuk a bajnokság kezdetét, mindent megteszünk azért, hogy ne okozzunk csalódást szurkolóinknak és saját magunknak.

Demecser (8.)–Kék (11.)

Berecz Csaba, a Demecser edzője: – Akadnak gondjaink, az őszi szezonból például áthoztunk három eltiltást, ráadásul apróbb sérülések, betegségek nehezítik a dolgunkat. De nem nyavalygunk, már csak azért sem, mert szomszédvári rangadóval kezdünk, ezek az ütközetek pedig mindig élesek. Bármilyen összeállításban lépünk pályára, megpróbáljuk itthon tartani a három pontot.

Fabók István, a Kék edzője: – Na végre, kezdődik és a hétvégén belecsapunk a lecsóba. A felkészülés milyenségéről úgyis a mérkőzések beszélnek majd. Szeretném, ha a csapatom laza lenne, mint a purhab, de kemény, mint a kád széle! Az új trendnek megfelelően, mint ahogy az MTK, mi is a szürke állomány stimulálására hegyeztük ki a ráhangolást. Ellentétben velük, a Szépművészeti Múzeum helyett a Zsindelyes pálinkamúzeumba tettünk kóstolóval egybekötött kirándulást. Ugyanazt a hatást sikerült kiváltanunk, ugyanolyan tekinteteket láttam. A pályán csak nyerő típusú játékosokat akarok látni, akik mindent megtesznek a győzelemért, mert, ha nem, akkor büntetésből, mindenki megnézi Fásy Zsülike összes videóját!

Nyírkarász (4.)–Fényeslitke (10.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Az első mérkőzés mindig nehéz, de mivel jól sikerült a felkészülésünk, ezért bízunk a jó bajnoki szereplésben. Hazai pályán a győzelem lehet csak a célunk!

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Az egyik bajnokesélyes otthonába látogatunk, fiatal csapatomnak a tisztes helytállás érdekében is nagyon meg kell küzdeni.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .