Helló, itt vagyok! Kiss Roland sistergős lökettel köszönt be. Mégpedig a Balkány új szerzeményeként rámolt be 20 méterről mutatós gólt a Mátészalka elleni dupla szorzójú megyei első osztályú bajnokin.

Kiss Roland szép emlékeket raktározhat el a Balkány–Mátészalka meccsről Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Szó se róla, a huszonhárom éves futballista nem vesztegette az időt, gyorsan iparkodott olyan produkcióval előrukkolni, ami igazolja: nem véletlenül akadt meg rajta Mirgai László, a Balkány edzőjének szeme. A szatmáriakkal – a nyíregyházi stadion műfüves pályáján – vívott összecsapás tizenötödik percében indította el azt a rakétát, ami célba találva vezetést jelentett a kiesés megúszásért küzdő csapatának. A mérkőzést 2–1-re nyerte a Mirgai-legénység, némi lélegzethez jutva.

– Szerencsére sikerült betalálni – sóhajtott nagyot Kiss Roland, aki a másodosztályú Tiszalöktől érkezett januárban a balkányi egylethez. –  Volt bennem bizonyítási vágy, hogy nem lógok ki a sorból a megye egyben sem. Nem szeretnék ígérgetni semmit, persze, remélem, hasonló lesz a folytatás. Sok játéklehetőségben bízom, amiért meg kell dolgozni, emellett minél eredményesebben akarok futballozni, elvégre gólokat várnak tőlem.

Kiss Roland nem csupán lesipuskás típus, a jelek szerint dinamit van a lábába rejtve, így kiadós bombákra is képes. A csatár megjárta a megye hármat is tiszalöki színekben, holott előtte magasabb nívón is szerepelt.

– Nagyjából tudtam, mire számíthatok, mert előbb a Tiszalökben, majd a Kemecsében korábban már lehúztam három szezont a megye egyben. Pechem volt, mert a Lök akkor esett ki az NB III-ból, amikor odakerültem, de talán lesz még esélyem pótolni, hogy játszhassak ezen a szinten. Nem tettem le arról, hogy idővel feljebb lépjek, bár tisztában vagyok azzal, van még hová fejlődni. De rajta vagyok az ügyön!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .