A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport tizenhatodik, tavaszi nyitófordulójának mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A nábrádi és csengersimai csapat egyaránt idegenbeli bevetéssel indítja a szezont Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 16. forduló (kezdés: 14 óra, ifi: 12)

Szombat

Nyírcsaholy (11.)–Nagydobos (5.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Jó csapat ellen hazai pályán mindenképpen a három pont megszerzésére törekszünk. Bízom benne, hogy a fiúk a felkészülés során tapasztalt hozzáállást tanúsítják és akkor sikerül megnyerni a mérkőzést.

Borza László, a Nagydobos edzője: – A felkészülési mérkőzéseken jól szerepeltünk, de tudni kell, hogy ezek nem tétmeccsek, teljesen más szituáció lesz a hét végi bajnoki fellépés. A puding próbája az evés, mindenesetre nem szeretnénk vesztesen elhagyni a pályát.

Jánkmajtis (4.)–Terem (15.)

Szabó István, a Jánkmajtis edzője: – A győzelem elvárható, reméljük, tetszetős játékkal szolgáljuk ki nézőinket.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Szombati meccs lesz, nem tudom, milyen összeállításban tudunk kiállni, ráadásul a Jánkmajtis egészen más célért küzd, mint mi. Mindenesetre megpróbálunk tisztességesen helytállni.

Milota (13.)–Beregdaróc (9.)

Elek László, a Milota edzője: – Nehéz lesz a kezdés több dolog miatt is, de nem szeretnénk a tavaszi fontos nyitómeccset itthon elbukni. Még nincs kész a csapat, ráadásul kevés volt a felkészülés is, de mindenképpen győzelemre fogunk törni!

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A felkészülés során kitűzött célt teljesítettük, mégpedig majdnem száz százalékban, ugyanis csaknem minden játékosunk látott labdát. Igaz, egy részük csak tévében, ettől függetlenül nem feltartott kézzel lépünk a milotai gyepre.

Vámosoroszi (2.)–Nábrád (10.)

Mikes Ferenc, a Vámosoroszi edzője: – A sok gond ellenére mindenképpen szépen, legfőképpen eredményesen igyekszünk bemutatkozni.

Végh András, a Nábrád edzője: – A felkészülés nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, még inkább súlyosbítja helyzetünket, hogy munkahelyi elfoglaltság miatt többen hiányozni fognak, ráadásul három játékosunk eltiltását tölti. Ilyen körülmények között nem lehet különösebb illúziónk…

Szatmárcseke (7.)–Kocsord (12.)

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Nagyon remélem, ott folytatjuk, ahol ősszel abbahagytuk! Igaz, a Kocsord az edzőmeccseken jól szerepelt, de azért bízom abban, hogy itthon tartjuk a három pontot.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Hál’ istennek a felkészülés jól sikerült, csak a győzelemre tudok gondolni.

Kölcse (3.)–Nyírmeggyes (1.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Hazai meccs lesz, az alapcsapat adott, reméljük a legjobbakat, azt, hogy partiban leszünk az éllovassal.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Nagyon jó csapathoz utazunk, amelynél eddig nem sikerült nyerni.  Remélem, szombaton végre fordul a kocka!

Vasárnap

Hodász (14.)–Csengersima (7.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Kisült a tíz kiló tepertő a meccsre, most már csak a csapatnak kellene összeszedni magát a tavaszi nyitányra.

Volkán Roland, a Csengersima edzője: – Szeretném, ha győzelemmel indítanánk a szezont, ennek érdekében mindent el fogunk követni.

Szabadnapos: Tisztaberek

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .