A Kisvárda Master Good búcsúzni kényszerült Magyar Kupától, miután a hazai visszavágón sem bírt a Ferencvárossal.

A kisvárdai ékszerdobozban rendezett visszavágón elmaradt a csoda… Fotó: kisvardafc.hu

A nyolcaddöntő első mérkőzésén, szűk egy hete 2–0-ra nyert otthon a Fradi, amely így meglehetősen kedvező szituációból várhatta a párharc második felvonását. Az első félidőben még inkább kényelmessé vált a zöld sasok helyzete, midőn Fernando Gorriarán 50 méterről (plusz negyven centiméter…) ívelt a hazai kapuba. Egyébiránt „millió” szabálytalanság tördelte a játékot, főleg a kezezések megítélése borzolta a kedélyeket – olyannyira, hogy egy ferencvárosi 16-oson belüli tizenegyes gyanús esetről is eldiskurálhattak a felek…

Mindez azonban nem osztott-szorzott, a fentebb megénekelt góllal az FTC végképp lerendezte a továbbjutás kérdését. Annak dacára is, hogy a csereként bevetett Gheorghe Grozav bepanenkázott egy 11-est a második játékrész derekán, mi több, a román válogatott pályára lépését követően jelentősen feljavult a Várda teljesítménye. A Fradinak az is belefért, hogy a 88. percben Bőle Lukácsot kiállította a játékvezető, az 1–1-es döntetlen tökéletesen megfelelt számára, 3–1-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .