Hamarosan üt az óra, eljön az igazság pillanata. Amikor már nem lehet rizsázni, a pályán kell bizonyítani! Alig több, mint egy hét múlva a Kemecse is megkezdi harcát – a feljutásért.

Napfényben fürdik a kemecsei pálya, a csapat pedig azért küzd, hogy ne vetüljön árnyék a tavaszi szereplésre Fotó: szabolcsfociinfo.hu

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport élén nyomuló futballcsapat számára ugyanis egyetlen üdvözítő megoldás létezik. Megnyerni a bajnokságot.

– Kicsit megint túltoltuk a biciklit, egy távozóra három érkező jutott az átigazolási időszakban, bár sérültekben és betegekben nincs hiány a keretben – elmélkedett Resán Attila, a Kemecse szakosztályvezetője. – Így is lesz lehetősége a rotációra Márton Peti edzőnek. Egy tény, a cél szentesíti az eszközt és a célunk nem változik. Kemecsén minden a legnagyobb rendben zajlik. Az egyesület és az önkormányzat együttes erővel mindent megtesz a bajnoki cím megszerzéséért! A labdarúgókon a sor, remélem ők is ennek megfelelően állnak hozzá a feladathoz.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .