Hosszú kalandozás után hazatért a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata, amely szerdától saját otthonában készül a rohamosan közelgő bajnoki rajtra.

Mindenhol jó, de legjobb otthon – ezt alighanem a sényőiek is így gondolják, akik a Fradi elleni kupameccsen játszottak utoljára saját közegükben  Fotó: tudósítónktól

Az Imrő László, Fiumei Viktor edzőpáros irányította együttes szombaton tartja a főpróbát, amikor 11 órától az ugyancsak a Keleti csoportban szereplő Tállyát fogadja. A korábban Kemecsén tréningező, miközben eddigi hét előkészületi meccsét kivétel nélkül idegenben játszó Sényő immár „rendes füvön” hangol a március 3-án esedékes rajtra, amikor a Füzesgyarmat vendége lesz. Nem mellesleg, az utolsó tétmeccs még december elején volt Sényőn, midőn a Ferencváros ellen vívott Magyar Kupa-meccset…

– A héten és a jövő héten már bajnoki ritmusban edzünk és készülünk a nem éppen könnyűnek ígérkező tavaszi szezonra. Szeretnénk lehetőleg jól rajtolni és a lehető leghamarabb bebiztosítani a bennmaradást. A tavasz második felében pedig remélhetőleg azért fogunk harcolni, hogy minél szebb helyezést érjünk el – vázolta a terveket Imrő László.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .