Január óta folyamatosan kíváncsiskodtak a bajnoki riválisok arról, vajon mi újság Teremben?

Egy biztos: Teremben a körülményekre nem lehet panasz Fotó: tudósítónktól

Nos, imhol a válasz, megnyílt a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban érdekelt egylet. A sereghajtó legénység keretét senki nem hagyta cserben, ugyanakkor öten is csatlakoztak a csapathoz. Az újoncok között akad testvérpár, kipróbált harcos, valamint a tavasszal vegetálásra ítéltetett, a harmadosztályú küzdelemsorozattól visszalépett Mérk-Vállaj két üdvöskéje.

– Azt tudom mondani, amit ősszel, továbbra is attól függ az összeállításunk, ki, hogy dolgozik, a munkahelyi elfoglaltság határoz meg szinte mindent – elmélkedett Képíró Dániel a Terem edzője, elnöke, vagyis mindenese. – Ami szintén nem változott, a szombati meccsek ugyancsak nem fekszenek nekünk… Ígérgetni nem akarok, nincs is értelme, a lényeg az: szeretnénk tisztességesen szerepelni.

Játékosmustra

A Terem megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: –

Érkezett: Algács Edgar (Csengersima), Spéth Rajmond, Czumbil Botond (mindkettő Mérk-Vállaj), Szikszai Ádám, Szikszai Balázs (mindkettő Sonkád)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .