Szerdán este (kezdés: 18 óra) rendezik a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében kiírt Ferencváros–Kisvárda Master Good párharc első felvonását a fővárosban. A visszavágót február 26-án játsszák.

Akadt már példa felettébb izgalmas Fradi–Várda párharcra Fotó: kisvardafc.hu

Hogy maradjon remény a második összecsapásra, ennek érdekében minél szorosabb eredmény kicsikarása a várdaiak célja. Ami persze, nem ígérkezik egyszerűnek, kiváltképp, hogy az előző bajnoki fordulóban Debrecenben „megcsúszott” zöld-fehérek alighanem dupla elszántsággal lépnek pályára. Apró adalék, szabolcsi szál a párharc kapcsán, hogy a Fradi a legutóbbi körben a Sényő-Carnifexet búcsúztatta, míg a Kisvárdával az előző kiírásban is összeakadt. Akkor speciel elvéreztek a várkerti katlanban a még másodosztályú házigazdával szemben…

Nem tartozik szorosan a kupafellépéshez, mindazonáltal megkerülhetetlen téma, hogy Révész Attila szakmai igazgató a kisvárdai klub hivatalos honlapján hosszan értekezett a csapat, az alsóház jelenlegi helyzetéről. Nyilatkozatában érintve a szombati Paks elleni találkozón (0–0) történteket, amelyen szabályos góltól fosztották meg az együttest.

– Felmerül még bennem az is, mit kell tennünk akkor, ha az igazságérzetünket bántják? – olvasható a kisvardafc.hu oldalon oldalon Révész Attila kifakadása. Ebből ídézünk: – Harsányabbnak lenni? Holott a nyilatkozatot adó vezetőedzőnktől és a játékosoktól is elvárjuk, sőt megköveteljük az ellenfél és a játékvezetők tiszteletét továbbá a szerénységet. Úgy gondolom, ez minden meccs után megnyilvánulásunkból ki is tűnik. Azért mert nem verjük az asztalt a meccsek után az ilyen ítéletek után, attól még megérdemeljük az egyenlő bánásmódot. Ha kikapunk tisztességes küzdelemben, akkor emelt fővel elbúcsúzunk. Ám ha van lehetőség esélyegyenlőség mellett bennmaradni, akkor azzal az eséllyel élni kívánunk!”

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .