A Záhony-Tiszaszentmárton startol a pole pozícióból, miközben a Dombrád is az első sorból, jelesül a második rajthelyről kezdi a tavaszi száguldást a megyei másodosztály Nyírerdő csoportban.

A Dombrád elindult egy úton, miközben újabb fiatalok érkeztek a csapathoz a csapat Fotó: tudósítónktól

Ami azt illeti, a Tisza-parti futballcsapat egyenletes tempót szeretne diktálni a tizenöt „futam” során, no meg minél előkelőbb pozíciót megcsípni az idény „leintésekor”.

– Lassan vége a felkészülésnek, amit a csapat a hóviharban sem adott fel! – nyomatékosította Tóth János, a dombrádi egyesület elnöke. – A fiatal muskétások derekasan beleálltak a munkába! Voltak nehézségeink, betegségek, sérülések, de bizakodva várjuk a szezonkezdetet. Jelenleg tizenhat játékossal a felnőtt keretben várjuk a nyitányt, bár mint ősszel látható volt az U19 csapat tagjaira is számíthatunk, ha játékosok dőlnének ki… Talán a legjobb hír számunkra, hogy Szabolcsi Máté első számú kapusunk visszatért közénk, a tizennyolc éves Köblös Bence, valamint az utolsó pillanatban érkezett, húsz éves Horváth Attila az új igazolásunk. A csapat még nincs jó passzban, de látható a fény az alagút végén! Nagyon nagy dolog lenne tőlünk, mivel átlagéletkorunk tovább csökkent, ha a dobogó bármely „fokára” felállhatnánk a bajnokság végén! Dolgozunk, ugyanakkor továbbra is türelemre van szükségünk, mert nincsenek kész játékosaink felnőtt szinten! Elindultunk egy úton, ami működik és szeretnénk is folytatni. Igaz, akadtak távozók, viszont mindent figyelembe véve a csapat nem gyengült, persze, kérdéses mit hoz a jövő, mert a labda gömbölyű…

Játékosmustra

A Dombrád megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Tóth Zsolt (?), Kovács Imre (Kemecse), Kromplák Gyula (Berencs FC), Németh Tamás (Gyulaháza), Herczeg István (Demecser)

Érkezett: Köblös Bence (Kisvárda Master Good II.), Horváth Attila (Cigánd)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .