Hogy mennyire lesz a Fényeslitke tavaszi szereplése, ez egyelőre rejtély. Ami viszont fix: a megyei másodosztályú futballcsapat is „kitálalt” a téli változásokról.

A kék mezes litkei csapat számára a biztos bennmaradás a cél Fotó: tudósítónktól

A Nyírerdő csoport tizedik helyén táborozó egylet keretéből négyen „estek ki”: ketten klasszikusan távoztak, ugyanennyien kényszerű okból, munkahelyi elfoglaltság miatt nem állnak rendelkezésre. Nagy Zoltán legénysége nem dédelget hiú ábrándokat, a megkapaszkodás a legfontosabb feladat, amihez egy új szerzemény nyújthat segítséget.

– Szeretnénk megadni a lehetőséget a fiataloknak, akik most biztosan többet fognak játszani. Számunkra a biztos bennmaradás a cél tavasszal, bár a szezon második fele mindig nehezebb, remélem, ezt gond nélkül meg tudjuk valósítani – fogalmazott Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője.

Játékosmustra

A Fényeslitke megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Halász Tibor (Záhony-Tiszaszentmárton), Sáreczki Ferenc (Döge), Fodor Gábor (munkahelyi elfoglaltság miatt), Fodor Csaba (munkahelyi elfoglaltság miatt)

Érkezett: Nagy Zoltán (Ajak)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .