Meglehet, előzetesen nem volt benne a pakliban, hogy a Kótaj aktív szerepre kényszerül az átigazolási börzén, de ember tervez, a sors végez.

A nyugodt erő: Szatke Zoltán a kótaji védelem bástálya Fotó: Horváth László

Márpedig a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportban érdekelt futballcsapat belehúzott, amit a távozók nagy létszáma is vastagon indokolt. Éppen ezért az „érkezési oldalon” is bőséges a választás, ráadásul olykor nem tervezett történések is bekavartak. Így például a kapus, Czenki Péter sérülése, ami arra sarkalta a szakmai stábot, hogy erre a kulcsfontosságú posztra is helyettesről gondoskodjon.

Mindenesetre Gulácsi Zoltán edzőnek ismét „hálás” feladat jut: mielőbb ütős együttest kell gyűrni a friss szerzeményekkel kiegészült együttesből.

Játékosmustra

A Kótaj megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Vojtovics Sándor (Vaja), Toronyi Gergő (?), Fekete Ádám (?), Kovács Zsolt (Nyírtura), Mészáros József (GFSE Oros), Kosztik Dávid (?)

Érkezett: Ladányi Sándor, Szegedi Zoltán (mindkettő Ramocsaháza), Támba Bence (Napkor), Huncsik Ákos (Sényő U19), Szitai Roland (Pátroha), Sós Gábor (újrakezdte)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .