A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport téli átigazolási történéseit feldolgozó – ábécé sorrendben haladó – körképünk első fejezetében azonnal szemet szúr, hogy mindenki másként csinálja.

Marics Gábor Apagyra „baktatott” Fotó: tudósítónktól

Mondhatni, ahány hely, annyi szokás. Persze, a nyárihoz képest jóval szigorúbb szabályok miatt eleve megvolt kötve az egyesületi vezetők keze, olykor nagy áldozatokra kényszerültek egy-egy üzlet nyélbeütése érdekében. A legnagyibb durranás kétségkívül Marics Gábor megszerzése, az NB III-as Sényő-Carnifextől érkezett gólzsákot immár az Apagy tudhatja soraiban. Nem véletlen, hogy a csapat erősítésként be is érte ennyivel.

Jelentősnek tekinthető „forgalmat” bonyolított le a Kálmánháza, a másik véglet pedig az Encsencs, Kállósemjén duó – mindkét egylet kerete minimális mértékben változtatott. Az arany középutat az élen nyomuló Kemecse képviseli, amely visszafogottan, de azért iparkodott erősíteni.

Átigazolási Körkép: Megyei II. osztály, Pannónia Zrt. csoport

Apagy

Távozott: Kozsla Milán (Tokaj), Kurucz Krisztián (Ófehértó), Horváth Gergő (Nagykálló), Nagy János (Nyírtura)

Érkezett: Marics Gábor (Sényő-Carnifex)

Encsencs

Távozott: –

Érkezett: Gellért Sándor (Nyírgelse)

Kállósemjén

Távozott: Ruszinkó Balázs (abbahagyta)

Érkezett:

Kálmánháza

Távozott: Ugyan Róbert (Nyírbéltek), Iván Krisztián (Hajdúnánás), Tömpe Károly, Mezei Géza (mindkettő Nyírpazony), Bodnár Gábor, Ignéczi Csaba (mindkettő Újdombrád), Tóth Máté (munkahelyi elfoglaltság miatt)

Érkezett: Petics István, Nyíri László (mindkettő Újfehértó), Gégény Zoltán (Tiszaladány), Hirka Tamás (újrakezdte)

Kemecse

Távozott: Mogyorósi Ádám (Újfehértó)

Érkezett: Kovács Imre (Dombrád), Tudja David (Mándok), Csatári Áron (Balkány)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .