A nagyecsedi futballcsapat fennállása során jó néhány, közte neves ellenféllel találkozott – péntek délután tovább bővült a kör.

Emlék az utókor számára: a nagyecsedi és a magyarbólyi csapat edzőmeccset vívott Fotó: tudósítónktól

A szatmári egyesület messziről jött vendéggel vívott előkészületi, jelen esetben a barátságos jelző is nyugodt szívvel idebiggyeszthető – mérkőzést. Mégpedig a Baranya megyei Magyarbóllyal, ráadásul abszolút semleges helyszínen, a fehérgyarmati műfüves pályán. A megye kettőben szereplő látogató a keleti végre szervezett kirándulással kötötte egybe az Ecsed elleni meccset, amelyen mondhatni, érvényesült az osztálykülönbség. Az első osztályban vitézkedő Ádámszki-legénység 7–0-ra győzött: Somlyai Gábor kettő, Kóka Krisztián, Török Sándor, Marinas, Roszel és Bulyáki Krisztián egy-egy gólt szerzett.

Fodor András, a Nagyecsed nagy elnöke hangsúlyozta: ez még csak a bajnoki előfőpróba volt, az igazi „erőpróba” a szombati a 12. Lápi Disznótoros lesz a csapat számára, amelynek a város ad otthont.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .