Csík Tibor együttese számára nincs más választás, mint elhúzni a csíkot a kiesőzónából. Miként azt már nem egyszer deklarálták Csengerben: a megyei első osztályú futballcsapat számára nincs más opció.

A csengeri csapatban több új játékos bukkan fel tavasszal Fotó: Nagy Sándor

Sz se róla, a vezetőség iparkodott „izmosítani” a játékoskeretet, így négy új labdarúgót mutathat fel téli szerzeményként. Csík Tibor edző immár arra a Simó Csongorra is számíthat a tavaszi idényben, aki a szatmári egylet legújabb szerzeménye és a román NB III-as (a magyar bajnoki rendszer ottani megfelelője…) Marosvásárhelytől érkezett.

Az is igaz, öt futballista kivált, többen közülük a nyilvánvalóan több játéklehetőség reményében váltottak. Immár pedig jöjjön, aminek jönni kell: a tizennegyedik helyen állomásozó Csenger mindjárt a jövő hét végi tavaszi nyitányon dupla szorzójú összecsapáson lép pályára – Baktalórántházán.

Játékosmustra

A Csenger megyei első osztályú csapatának téli változásai

Távozott: Szegedi Gergő (Nyírvasvári), Mosdóczi Bence (Kaplony), Császár Tamás (Szatmárcseke), Almási János (Nyírmeggyes), Reszler Zsolt (DASE)

Érkezett: Srjuba Vitalij (Kölcse), Balogh Tibor (Gergelyiugornya), Margitics László (Fehérgyarmat), Simó Csongor (Marosvásárhely)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .