A mesében mindenki a sárkány fejét (olykor hetet is…) akarja levágni. Nos, a Záhony-Tiszaszentmárton is alighanem úgy van vele, a listavezető csapatot akarják majd leginkább „elkapni” a tavaszi idényben.

Egy megunhatatlan pillanat: gól szerez a Záhony-Tiszaszentmárton Fotó: facebook

Az már csak véletlen egybeesés, hogy a megyei másodosztály Nyírerdő csoportban érdekelt együttes Sárkány Gábor irányítja. Ő viszont nem hisz a mesében, sokkal inkább a munkában. Márpedig a jelek szerint eddig jól tette dolgát, miként „fiai”, elvégre a tabella nem hazudik: a Záhony-Tiszaszentmárton három ponttal előzi a második Dombrádot, hattal a harmadik Pátrohát.

Azért nem árt az erősítés. Sőt, csak használ. Éppen ezért két kipróbált harcossal acélosodott a keret. A gólzsák Gombkötő „Gombi” Sándor, akárcsak a kapus, Mucsicska Vladimir egyaránt Pátroháról érkezett. A veszteség oldalon egy név szerepel: a belső védő, Pálinkás Tamás az ugyancsak „csoporttárs”, Szabolcsveresmarthoz szegődött.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .