Kell egy kis áramszünet!  Anno a dalos pacsirtának is kiváló Hofi Géza búgta az országnak némi punnyadásra felszólító üzenetét. Az őszi szezon végén a Napkorra is ráfért egy kis lazulás…

Készül a Napkor, némileg megváltozott összetételben Fotó: Nagy Nikoletta

Az újonc egylet a tizenkettedik helyet csípte meg az őszi idényben, ami alapjában megsüvegelendő, bár a végére – fogalmazzunk úgy – kissé megfáradt egynémely kapcsolat a vezetőség és a játékosok között.

– Senkit nem szeretnék megsérteni, így maradjunk annyiban: nem várt fejleményekkel szembesültünk, ezért bár nem egészen így terveztük, több ember igazolására kényszerültünk – közölte árnyalt formában Somogyi László, a Napkor játékos-edzője. – Nehéz lenne megmondani, hogy az átalakult csapat mire lesz képes a folytatásban, abban bízom, hogy ha normálisan ki tudunk állni, ebben az esetben elérhetjük célunkat.

Ami nyilvánvalóan a biztos megkapaszkodás, amire az eddigi szereplés alapján reális esély mutatkozik.

Játékosmustra

A Napkor megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Támba Bence (Kótaj), Juhász Jácint (Nyírkarász), Magyar Márk (Nagydobos)

Érkezett: Ádám Dénes, Szoták János (mindkettő Nagykálló), Parádi Botond (Balkány), Szabó Csaba (Gyulaháza), Király Tamás (Ófehértó)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .