Lassan, de biztosan „épül”, no nem Déva vára – sokkal inkább a tiszalöki futballcsapat. Olyannyira, jól halad a munka, hogy a megyei másodosztályú egylet gyakorlatilag tavaszra tervezett kerete „elkészült”.

A tiszalöki csapatból hárman is a Nyírtelekben folytatják Fotó: Horváth László

A Pannónia Zrt. csoportban szereplő, és a kiesés megúszásért hajtó Nagy-legénység nem kis vesztesége, hogy Kiss Roland távozott – a megy egyes Balkány színeiben folytatja. A Tisza-partiak további három játékosa köszönt el: Aszalós Martin, Palencsár Zoltán és Tomán Viktor egyaránt a bajnoki rivális, sereghajtó Nyírtelekhez szegődött.

A tiszalökiek egyetlen újonca Oláh Bence, aki a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei másodosztályban szereplő Nyékládházától érkezett és szélső középpályásként vethető harcba. Mindehhez Nagy Gábor edző annyit fűzött: a három sérült játékos, Benyusz Marcell, Kiss Attila és Lakatos Károly felépülése, valamint Nagy Miklós ismételt csatasorba állása egyaránt erősítést jelentenek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .