A Kántorjánosiból induló „különvonat” megérkezett Hodászra, és négyen szálltak le róla.

Fényesebb szerepléseben reménykedik a hodászi együttes a folytatásban Fotó: Bíró Szamanta

Nagy utat nem kellett megtenni, a hamuban sült pogácsát is éppen csak el lehetett majszolni, elvégre a két település kőhajításnyira fekszik egymástól. De ez nem földrajzóra, sokkal inkább a futball a téma. A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport utolsó előtti, tizennegyedik helyén veszteglő Hodász négy játékossal erősített – valamennyien a Kántorjánosit erősítették ősszel.

Távozóból is akad, mégpedig kettő, ezzel együtt fő az optimizmus, legalábbis most még bizakodva illik tekinteni a március elején esedékes tavaszi nyitányra.

– Mint a Kisvakond a régi rajzfilmben, a sötétből szeretnénk előjönni a világosba és tavasszal megmutatni az igazi arcunkat – adott hangot reményének Pálfi József, a Hodász edzője. – Jó lenne felkapaszkodni, előre lépni a folytatásban, mert számunkra nagyon csúnyán mutat jelenleg a tabella. Na meg az sem esne rosszul, ha valahonnan érkezne egy kapus…

Játékosmustra

A Hodász megyei másodosztályú csapatának téli változásai

Távozott: Varga Milán (munkahelyi elfoglaltság miatt), Vass Richárd (DBFC-Piricse)

Érkezett: Vadon Bence, Tóth Kondor, Mondom Ferenc, Papp Tibor (valamennyien Kántorjánosi)

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .