A megyei első osztályú bajnokság február 23-24-én esedékes tavaszi nyitófordulójában két mérkőzést már biztosan műfüves pályán rendeznek.

Az őszi „odavágón” nem volt kérdés, hogy milyen körülmények között játszhat a Mátészalka és a Balkány egymás ellen Fotó: faceboook/balkányiszurkolók oldala

Mégpedig szombaton (február 23., kezdés: 13 óra) a Nagyecsed–Vásárosnamény helyszíne a nyírbátori létesítmény lesz. Mindennek elsődleges oka, hogy ecsedi egyesületet pályabetiltással sújtották az őszi idényben, egészen pontosan november 3-án játszott, Mándok elleni hazai fellépésen történtek miatt.

Másnap (vasárnap, kezdés: 14 óra) a nyíregyházi stadion műfüves létesítményében csap össze a Balkány és a Mátészalka. A helyezések alapján joggal „hatpontosnak” titulálható találkozót a bizonytalan időjárás miatt „viszi” a megyeszékhelyre a Balkány, amely nem szeretne felesleges kockázatot vállalni – saját pályája közismerten nem tartozik a „víznyelő” kategóriába… És hát sosem lehet tudni, a meccsnapon éppen milyen körülmények lesznek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .