Papíron az eddigi legkeményebb próbatétel várt a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatára, amely a Debreceni VSC II. ellen játszotta hatodik felkészülési mérkőzését.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia pallagi bázisán játszott a sényői csapat Fotó: tudósítónktól

Mégpedig szokás szerint idegenben. Nem is akárhol, a Debreceni Labdarúgó Akadémia pallagi, minden igényt kielégítő bázisán. Aztán kissé másként alakult… Az első félidőben ugyanis az élvonalbeli Loki nagycsapata szerepelt, amellyel szemben derekasan helytállt a Sényő, döntetlenre „mentve” ezt a játékrészt. A szünet után annyiban változott az ábra, hogy a DVSC immár a fiatalokat vetette be, vagyis gyakorlatilag két ellenféllel szemben méretődött meg az Imrő László, Fiumei Viktor edzőpáros irányította látogató.

A szeles, kissé csípős időben ugyan elvesztette idei veretlenségét a vendégcsapat, mindazonáltal alaposan megizzasztotta a házigazdát.

Edzőmeccs

Debreceni VSC II.–Sényő-Carnifex 3–1 (1–1)

Sényő: Szabó Z. – Márton, Bodó, Klepács, Bernáth (Lakatos B.), Fabu (Lizák), Hadházi (Ács Á), Barcsay (Lakatos L.), Kapacina V. (Ruska), Kristófi, Kapacina K.

Gól: Kapacina K. (11-esből)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .